Gemeenteprojecten
Freelance contentmarketeer (zzp)
Startdatum voorkeur: ZSM
Einddatum opdracht: 31-12-2024
Mogelijkheid tot verlenging
Aantal uren per week: minimaal 15 maximaal 21
Dinsdag en Donderdag zijn vaste werkdagen op kantoor
Thuiswerken in overleg mogelijk
Schaal: 10 Onderwijs CAO
Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst
Let op: dit is een project voor de Hogeschool Utrecht, niet de gemeente Utrecht
Update 28/06/24: Vele reacties reeds ontvangen. We kunnen alleen nog kandidaten voordragen met ervaring in deze rol binnen het onderwijs.
Wat ga je doen?
Binnen het veranderprogramma Student Journey is themalijn Student Experience op zoek naar een nieuwe collega die meewerkt aan de journey fases ‘Student worden’.
Binnen de themalijn Student Experience (SE) werken we elke dag aan het verbeteren van de studentbeleving tijdens de journey bij de HU. In ons werk is studentperspectief leidend: wat wil de student en wat verwachten ze van ons. Dat begint altijd met inzicht. Welke touchpoints hebben de meeste impact op de studentbeleving? We richten ons op het verbeteren of vernieuwen van die touchpoints. Soms is dat ten behoeve van een moeiteloze en naadloze dienstverlening (functionele beleving, dit moeten we als HU op orde hebben) en soms is dat om een memorabele beleving te realiseren (emotionele beleving, waarbij we als HU excelleren en door onze merkwaarden kunnen onderscheiden).
Themalijn Student Experience ontwikkelt verschillende producten. Deze vacature heeft betrekking op het product ‘Onboarding’.
Tijdens de fase tussen aanmelden in inschrijven moeten aanmelders (toekomstige studenten) stappen doorlopen om volledig in te schrijven. Het onboardingsplatform maakt deze stappen inzichtelijk en verbetert de communicatie door een moeiteloze en naadloze journey neer te zetten met memorabele momenten.
Stap in de rol van Strategisch Sparringpartner voor Productontwikkeling en maak een impact op de ervaring van onze doelgroep! We zoeken een gedreven professional met een scherp inzicht in journey's en doelgroepen, een passie voor communicatieflows en content(creatie).
Als brug tussen journey's en touchpoints ben jij in staat om afzonderlijke touchpoints samen te brengen tot één ervaring. Je brengt de flow die een student doormaakt in kaart en kan verbeteringen doorvoeren. Zowel in proces als content. Bij ons staat de eindgebruiker centraal, en jouw CX-mindset zal hierbij leidend zijn.
Je coördineert verbeteringen met het team, hebt ervaring met het aansturen van bureaus en hebt een stevige achtergrond in de online wereld van de studiekiezer/student. Als jouw passie samensmelt met jouw ervaring, kom dan ons team versterken en geef vorm aan een ongeëvenaarde gebruikerservaring!
Jouw profiel
Wij willen natuurlijk graag dat jij bij ons succesvol wordt in jouw nieuwe baan. Daarom ontvangen wij van jou graag jouw motivatie in een vorm die voor jou het meest zinvol en overtuigend is. Denk aan een video, een presentatie, een portfolio of andere manier die bij jou past en ons overtuigt. In jouw cv lezen we in ieder geval dat jij:
· Een voor deze functie relevante hoger onderwijs-opleiding hebt afgerond, bijvoorbeeld in communicatie, content creatie of customer experience.
· Een aantal jaar relevante werkervaring hebt in een soortgelijke rol.
· Kennis hebt van en ervaring hebt met communicatie-flows met focus op beleving en service design.
Bij voorkeur ervaring binnen of affiniteit met onderwijs.
Naast de kennis en ervaring die je in huis hebt, vinden wij het minstens zo belangrijk wie je bent. Als wij met elkaar in gesprek gaan, dan wordt ons uit jouw voorbeelden duidelijk dat jij:
· Beschikt over het vermogen om te schakelen in rollen en stijlen, waardoor het jou o.a. lukt om rollen te pakken die bijdragen aan het gezamenlijke leerproces (competentie stijl- en rolflexibiliteit).
· Inzicht toont in de onderlinge verhoudingen tussen groepen of organisatie-onderdelen en je bewust bent van verschillen in belangen en hier in jouw handelen rekening mee houdt (competentie organisatiesensitiviteit).
· Effectief blijft presteren onder tijdsdruk, bij tegenspel, tegenslag en teleurstelling (competentie veerkracht).
Waar ga je werken?
Hogeschool Utrecht. Meer dan 35.000 studenten. Ruim 5.000 medewerkers verspreid over Instituten, Kenniscentra en Diensten. Continue in ontwikkeling. Niet alleen de studenten. Maar de hele organisatie. Met toonaangevend onderwijs. Onderzoek dat oplossingen bedenkt voor maatschappelijke vraagstukken. En al vier keer uitgeroepen tot meest duurzame hogeschool van Nederland. Samen Duurzaam, Samen Digitaal, Samen Gezond en Samen Lerend.
Je komt te werken bij de dienst Marketing & Communicatie (M&C), binnen het chapter (wat komt hier te staan?). De dienst bestaat uit zo’n 75 collega’s die werken in drie teams: Corporate Affairs, Marketing en Customer Experience. Samen werken we aan het versterken van het profiel van de HU als hoogwaardige, innovatieve, state-of-the-art kennisinstelling voor (aankomende) studenten, professionals, beroepspraktijk en de maatschappij.
Binnen de themalijn Student Experience (SE) werken we elke dag aan het verbeteren van de studentbeleving tijdens de journey bij de HU. In ons werk is studentperspectief leidend: wat wil de student en wat verwachten ze van ons. Dat begint altijd met inzicht. Welke touchpoints hebben de meeste impact op de studentbeleving? We richten ons op het verbeteren of vernieuwen van die touchpoints. Soms is dat ten behoeve van een moeiteloze en naadloze dienstverlening (functionele beleving, dit moeten we als HU op orde hebben) en soms is dat om een memorabele beleving te realiseren (emotionele beleving, waarbij we als HU excelleren en door onze merkwaarden kunnen onderscheiden).
De themalijn Student Experience / Student Zijn bestaat uit drie belevings-clusters:
Mijn studie-info: “Je studie mag ingewikkeld zijn, het studeren zelf niet. Waar kun je bijvoorbeeld bestanden vinden? En hoe kijk je dat ene college terug? Wat moet je inleveren? In “Mijn Studie” wijst zich dat vanzelf. Jij hoeft je alleen te focussen op de inhoud.”
Mijn studie-pad: “Tijdens je studie, ga je telkens door andere fasen. Waar eerst moet wennen aan studeren, sta je later helemaal open voor alle toffe opties zoals diverse minoren, buitenlandopties en (afstudeer)stages. Hoe dan ook: jij vormt en bewandelt jouw pad.
Mijn campus community: “Studeren doe je niet alleen. Je werkt samen met je mede-studenten, en raakt geïnspireerd door studenten van andere studies. Kom je er even niet uit? Dan is er passende begeleiding. “Mijn Community” is de plek waar iedereen samenkomt.”
Onboarding: “Tijdens de fase tussen aanmelden in inschrijven moeten aanmelders (toekomstige studenten) stappen doorlopen om volledig in te schrijven. Het onboardingsplatform maakt deze stappen inzichtelijk en verbetert de communicatie door een moeiteloze en naadloze journey neer te zetten met memorabele momenten.”