Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance consultant optimaliseren verplichtingenproces (zzp)

Geplaatst 1 apr. 2022
Project ID: YIS 9112282
Plaats
Oirschot
Uren
16 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 11 apr. 2022
Einde: 1 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum zsm

Einddatum 1 juli (optie verlenging)

Schaal 11

Aantal uur per week 16

Geschikte kandidaten worden direct voorgesteld bij de inhurend manager.

 

De gemeente Oirschot maakt sinds 2020 gebruik van een verplichtingenadministratie. Het verplichtingenproces verloopt niet vlekkeloos en liggen in diverse harde en zachte factoren.

Het verplichtingenproces dient daarom verder te worden geoptimaliseerd en op de gewenste maat te worden gebracht: een effectieve en efficiënte werkwijze.

In deze transitie worden de budgetbeheerders en -houders in de organisatie meegenomen, met als doel dat het tijdig opvoeren van verplichtingen als vanzelfsprekend wordt gezien en op de meest efficiënte en effectieve wijze geschied.

 

Het aanpassen en aanpakken van dit proces gebeurt met ‘de winkel open’. Dit betekent dat de verplichtingen aangeleverd dienen te blijven worden en op de huidige wijze worden verwerkt. Tussentijds zullen efficiënte ‘upgrades van het proces met ondersteunende middelen worden doorgevoerd.

 

Voor deze transitie zoekt de gemeente Oirschot een consultant die:

-      het huidige verplichtingenproces onder de loep neemt,

-      praktisch uitvoerbare voorstellen voorlegt voor het optimaliseren hiervan

-      en het transitietraject hiervan begeleidt, met mogelijk de hiervoor benodigde aanpassingen en uitbreiding van het financieel systeem. 

 

De consultant zal worden gevraagd een plan van aanpak op te stellen. Op basis hiervan zal de verdere inkleuring van de opdracht worden bepaald. De benodigde inzet voor deze opdracht wordt geraamd op gemiddeld 16 uur per week. De inhuurperiode loopt in eerste aanleg tot 1 juli as. Verlenging is mogelijk en afhankelijk van het transitietraject voor het optimaliseren van het verplichtingenproces in de organisatie.  

 

Jij neemt mee: 

HBO/WO werk en denkniveau

Kennis van optimaliseren van verplichtingenproces

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten