Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance consulent ZORG/WMO (zzp)

Geplaatst 13 feb. 2023
Project ID: YIS 9128472
Plaats
Velsen, Noord-Holland
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 27 mrt. 2023
Einde: 31 aug. 2023
Tarief
55 - 63 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 8 mrt. 2023 12:00

Opdracht per zsm ter vervanging ivm zwangerschapsverlof en daarnaast een toenemende werkvoorraad.

Duur: voor 6 maanden met optie dat opdracht daarna verlengd gaat worden afhankelijk van werkvoorraad op dat moment.

Schaal 9 senior niveau.

Richttarief tussen de € 57,50 - € 62.50

Woensdag 15 maart gaan de gesprekken ingepland worden tussen 9.30 en 12 uur met geselecteerde kandidaten.


Voorkeur voor deze opdracht gaat uit naar een ervaren WMO consulent op senior niveau, omdat die naar verwachting snel en goed in te zetten is.

Andere voorkeuren is dat diegene in elk geval de nieuwe Wmo goed in de vingers heeft, maar voorkeur voor allround Wmo ervaring en kennis.




Over ons

Binnen domein Samenleving werken circa 130 medewerkers in drie teams: team Regie en Opgaven, team Zorg en Ondersteuning en team Participatie.

Als Consulent Zorg maak je onderdeel uit van het team Zorg en Ondersteuning, samen met de administratie Wmo, jeugdhulp en leerlingenvervoer, projectleiders en applicatiebeheerders.

Omschrijving

Als consulent zorg handel je voor zowel bestaande als nieuwe cliënten meldingen en aanvragen af in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo).

Je indiceert voorzieningen als hulpmiddelen, hulp bij de huishouding, ambulante begeleiding, collectief vervoer, dagbesteding, rolstoelen en woningaanpassingen. Je voert gesprekken met aanvragers (melders); waar nodig ga je hiervoor ook op huisbezoek.

Ook maak je gebruik van het gemeente beleid en wet- en regelgeving om tot de juiste indicatie te komen.

Het maken van beschikkingen, gespreksverslagen en rapporten behoort eveneens tot je werkzaamheden.

Je onderhoudt contacten met klanten, leveranciers en adviserende instanties. Ook kun je deelnemer zijn aan het Sociaal wijkteam en regievoerder van een cliënt/gezin

Wat wij vragen

Collega’s van de afdeling Samenleving zetten zich in voor welvaart en welzijn van onze inwoners. We bieden een totaalpakket aan diensten om problemen voor onze inwoners te voorkomen of op te lossen.

Precies zoals de samenleving dat van ons verwacht. We stellen de vraag van de inwoner centraal en pakken deze zo integraal mogelijk op. We zijn volop bezig met de ontwikkeling van het wijkgericht werken.

Om dit werk goed te kunnen doen vragen we daarom van jou dat je met een kritische blik, op klantgerichte wijze de vragen van onze inwoners in behandeling neemt.

Wat breng je in elk geval mee?

Onze consultenten hebben:

  • een relevante opleiding op HBO niveau

en beschikken over competenties op gebied van:

  • motiverende gespreksvoering,

  • onderzoekend vermogen

  • rapporteren

  • oordeelsvorming (over de zorgbehoefte)

Wat wij bieden

We zijn een overzichtelijke organisatie, daardoor zijn de lijnen kort, ook naar het college en het bestuur.

Jouw bijdrage wordt dus gezien en gehoord en we geven je daarbij al ons vertrouwen. Gecombineerd met de veelzijdige vraagstukken, de persoonlijke, prettige sfeer in het team en een programmamanager die ruimte geeft, maar graag meedenkt levert dat jou een interessante en verantwoordelijke functie op.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten