Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance consulent schuldhulpverlening (zzp)

Geplaatst 29 jun. 2023
Project ID: YIS 9135860
Plaats
Bladel, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 13 jul. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 12 jul. 2023 14:00

Start: zsm

Duur : einde van het jaar

Uren: 36 uur

Tarief; passend bij schaal 9


Maatschappelijke Dienstverlening is een afdeling van de Samenwerking Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden. De afdeling Maatschappelijke Dienstverlening is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Bijzondere Bijstand van de Participatiewet, Sociaal Raadsliedenwerk, Schulddienstverlening, Minimabeleid, Wet Maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Jeugdhulp. 

 

Bij deze afdeling staat het belang van mensen (cliënten, medewerkers en inwoners) op nummer één. We zetten cliënten in hun kracht en bieden de benodigde ondersteuning en dienstverlening daarbij. We zijn trots op alle resultaten die we daarbij kunnen bereiken in het Sociaal Domein van de Kempen. Kwaliteit staat daarbij boven kwantiteit.

 

We bieden een dynamische werkomgeving met leuke teams waar ruimte is om met elkaar verder te leren en te bouwen aan een goed functionerende afdeling binnen het Sociaal Domein. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging ? Wij bieden jou graag die nieuwe werkkring. Bij ons werk je voor meerdere gemeenten tegelijk!

 

Voor Maatschappelijke Dienstverlening, team Maatschappelijke Ondersteuning (standplaats Bladel) zijn wij op zoek naar: 

Consulent schuldhulpverlening 

voor 32-36 uur per week

 

De consulent Schuldhulpverlening maakt deel uit van het team Maatschappelijke Ondersteuning en legt verantwoording af aan de teamleider Maatschappelijke Ondersteuning.

 

Taken hierbij zijn

- Behandelen van aanvragen en uitbrengen van advies ten aanzien van aanvraag schuldhulp

 verlening, plan van aanpak en verzorgen van de intake.

- Uitvoeren van beleid op het gebied van schuldhulpverlening en het afstemmen hiervan op de situatie van de cliënt.

- Uitvoeren van inhoudelijke administratieve en organisatorische werkzaamheden, zoals het beheren  van een caseload, het bewaken van afhandeltermijnen en het zorgdragen voor de afstemming met betrokken partijen en ketenpartners.

- Bewaken en adviseren over de voortgang en ontwikkeling van kennis en vaardigheden op het gebied van schuldhulpverlening.

-Uitvoering geven aan de vroegsignalering.

 

Functie-eisen

HBO werk- en denk niveau, kennis van wet- en regelgeving ten aanzien van schuldhulpverlening en kennis van het Sociale Domein, Awb en WGS. Ervaring met de 1e fase SHV is noodzakelijk. Het is een pré als je ervaring hebt in de uitvoering van de taken in fase 2 en kennis hebt van Stratech. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten