Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance consulent re-integratie (doelmatigheid) (zzp)

Geplaatst 18 jan. 2023
Project ID: YIS 9126984
Plaats
Bergen (L), Limburg
Uren
20 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 30 jan. 2023
Einde: 30 apr. 2023
Tarief
0 - 70 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 23 jan. 2023 17:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: minimaal 3 maanden, grote kans op verlenging tot 1 jaar

Uren p week: 16-20 (meer uren niet mogelijk)

Functieschaal: 9

Tarief: €60-65 (afhankelijk ervaring)



In de kop van Noord-Limburg ligt de uitgestrekte gemeente Bergen (L), het hart van De Maasduinen. De ruim 13.000 inwoners wonen verdeeld over zeven kernen. Investeren in de toekomst en aandacht voor de samenleving spelen in Bergen een belangrijke rol.

 

Ben jij de collega die van aanpakken weet, flexibel is en beschikt over een sterke drive? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Als re-integratie Consulent weet je wat er speelt in de gemeente en zorg je er voor dat je zichtbaar aanwezig bent. Vanuit je expertise re-integratie verzorg je de voorintake m.b.t. de Participatiewet, informeert mensen hierover en geeft advies over eventuele voorliggende voorzieningen.

Je hebt oog voor mensen die een uitkering op grond van de participatiewet ontvangen en een passende tegenprestatie zoeken. Ook onderhoud je contacten met bedrijven om een ingang bij het bedrijfsleven te creëren en mensen te bemiddelen naar betaalde arbeid.

Je biedt ondersteuning aan de Consulenten Rechtmatigheid, door eenvoudige aanvragen en heronderzoeken op te pakken. Ben je bekend met het systeem van Loonwaardemeting (Dariuz), dan is dit een pre.


Jouw profiel:

  • Een goed ontwikkeld zelfbewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel, inzicht in en gevoel voor bestuurlijke- en functionele verhoudingen en uitstekende communicatieve vaardigheden.

  • Een gedegen kennis van de Participatiewet.

  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring, liefst binnen een gemeentelijke organisatie.

  • Je hebt een klantgerichte en zelfstandige werkhouding, je bent resultaat gericht en bent goed in plannen en organiseren.

  • Je hebt een flexibele instelling gericht op samenwerken. Je beschikt over een HBO opleiding (MWD of gelijkwaardig).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten