Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance consulent jeugd (zzp)

Geplaatst 21 feb. 2024
Project ID: YIS 9150928
Plaats
Waddinxveen
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 21 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 feb. 2024 12:00

Duur opdracht: zsm voor 6 maanden

Het aantal uur ligt tussen de 24 - 28 uur per week.

Gemeente Waddinxveen

Indien je mag starten, wordt er een pre employment screening uitgevoerd. De kosten hiervan (exclusief de kosten voor de VOG) bedragen € 20,57 incl btw. en worden niet door Yacht vergoed.

Als sociaal team (jeugd)medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor gezinnen die problemen hebben bij de opvoeding en het opgroeien van hun kinderen. Jouw kwaliteiten worden voornamelijk ingeschakeld als de gezinnen zelf om hulp vragen of hier in ieder geval voor open staan.

Als Medewerker Sociaal Team is elke werkdag afwisselend en uitdagend. Het analyseren van hulpvragen en de eigen kracht van cliëntsystemen activeren is een belangrijk onderdeel van je werk. Je legt huisbezoeken af, hebt contacten met ketenpartners en zorgt dat je de doelen van jouw cliënten duidelijk vastlegt in een ondersteuningsplan. Je werkt veelal zelfstandig; je draagt verantwoordelijkheid voor jouw eigen caseload, coördineert de hulpverlening en plant je eigen afspraken in.

Belangrijke beslissingen over gezinnen bespreek je in multidisciplinair overleg. Er wordt gewerkt volgens de GIZ (Gezamenlijke Inschatten van Zorgbehoefte) waarbij de hulpvragen op alle gebieden van het sociaal domein worden behandeld volgens 1 Gezin / 1 Plan / 1 Regisseur (1G1P1R).

Waar kom je te werken?

Bij Waddinxveen werk je met 200 andere collega´s. We zijn dus een kleine organisatie. De lijntjes zijn daarom kort. We kennen elkaar allemaal. Samen zijn wij Waddinxveen: Een fijne plek om te werken.

Onze organisatie geeft veel kansen. We weten van elkaar dat we hard werken en verantwoordelijk zijn. Daarom krijg je het vertrouwen en de vrijheid. En werkt het flexibel werken. Wij waarderen zelfstandigheid en eigen initiatief. Wij kijken altijd of er mogelijkheden zijn om te verbeteren.

Wat breng je mee?

·    Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (MWD, SPH, Pedagogiek);

·    Je bent SKJ geregistreerd (eis);

·    Je hebt kennis van en inzicht in het hulpaanbod en hulpverleningsmethodieken;

·    Je hebt kennis van de jeugdwet; pedagogiek, (ontwikkelings)psychologie en diagnostiek;

·    Je herkent de signalen van kindermishandeling en handelt naar de meldcode;

·    Je hebt kennis, inzicht en ervaring in crisissituaties en inzicht in interventies ten behoeve van het verhogen van veiligheid van jeugdigen;

·    Je bent klantvriendelijk, stressbestendig, professioneel, planmatig en multidisciplinair.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten