Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance consulent inkomen - energie toeslag (zzp)

Posted Sep 8, 2022
Project ID: YIS 9120449
Location
Ridderkerk, Zuid-Holland
Timeline:
3 months
Starts: Oct 1, 2022
Ends: Dec 31, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 14, 2022 12:00 PM

Startdatum inzet: 1-10-2022

Einddatum inzet: 31-12-2022

Uren per week: 36

 

 

Wat ga je doen?

Je gaat werken in het Team Administratie Uitkeringen. Dit team bestaat uit medewerkers uitkeringsadministratie, medewerkers terugvordering en verhaal, medewerkers Toezicht & Handhaving. Dit team zorgt voor de betalingen van uitkeringen Participatiewet, de bijzondere bijstand en minimaregelingen. Ook het voeren van de debiteurenadministratie behoort tot de werkzaamheden. Het team bestaat uit circa 20 medewerkers.

 

Naast dat we natuurlijk verwachten dat je goed bent in wat je doet, ligt er een mooie uitdaging op je te wachten; de komende tijd willen we verder werken aan het optimaliseren van de administratie.

 

-       Je verwerkt gegevens in uitkerings- en cliëntenadministratie aan de hand van rapporten en beschikkingen. Je voert executoriale beslagen in de administratie en verstrekt informatie aan beslagleggers.

-       Je verstrekt uitbetalingen en voorschotten op uitkeringen, declaraties en overige uitgaven. Je verwerkt terugvorderingen en ontvangsten in de debiteurenadministratie. Je draait uitkerings-runnen, verwerkt en betaalt uitkeringen via betaalbestanden.

-       Je ondersteunt de klantmanagers bij complexe (her) berekeningen, verrekeningen, maakt bruteringen en fungeert als vraagbaak.

-       Je verzorgt inhoudingen en wijzigingen in hoogte van de uitkering die zonder rapportage verwerkt kunnen worden. Je verwerkt inkomstenopgaven, wijzigingen en IB signalen.

-       Je werkt nauw samen met de 1ste medewerker. Op basis van je kennis en ervaring draag je verbeterpunten aan.

              

Kortom, je bent een enthousiaste kracht die samen met het team zorgt voor een soepel lopende uitkeringsadministratie!

 

Wat vragen we van je?

Binnen de BAR-organisatie vinden we het belangrijk dat je werk doet, wat bij jouw talenten past. Wij zijn van mening dat jouw talenten bepalen hoe je je werk doet.

 

  • Je hebt een HBO opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt actuele kennis van de Participatiewet, BBZ, IOAW/IOAZ en belastingen
  • Je hebt ervaring met de GWS-Suite
  • Je bent accuraat en kan gestructureerd werken
  • Je hebt cijfermatig inzicht
  • Je beschikt over een pro-actieve houding en je stelt je flexibel op
  • Je vindt het prettig om in teamverband te werken
  • Je handelt oplossingsgericht en kan goed omgaan met gezonde werkdruk
  • Je hebt ervaring met Energie Toeslag.

Similar projects

+ Search all projects