Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance consulent energietoeslag (zzp)

Geplaatst 12 dec. 2023
Project ID: YIS 9146014
Plaats
Velsen
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 18 jan. 2024
Einde: 30 jun. 2024
Tarief
45 - 62 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 15 dec. 2023 12:00
  • Tijdelijke opdracht van 18-01 t/m 30-06-2024 ivm specifiek project (uitvoering energietoeslag 2023)

  • 36 uur per week (let op: mocht je deze uren niet volledig op locatie kunnen/willen uitvoeren, dan graag een motivatie bijsluiten/uploaden waarin je dit toelicht).

  • functieschaal 8

  • alleen fulltime kandidaten kunnen aanbieden



Rechtsvorm voor een mogelijke gunning: geen Maatschap/VOF of BV met meerdere DGA"s (alleen eenmanszaak of BV waarvan enig bestuurder).


Opdracht:

Het afhandelen van aanvragen energietoeslag. Het gaat om het inhoudelijk beoordelen, administratief vastleggen en beschikken. Andere taken zijn het beantwoorden van telefonische vragen en het beheren van een gezamenlijke mailbox.

  • Kennis van de Participatiewet en ervaring met het afhandelen van aanvragen bijzondere bijstand voor niet-uitkeringsgerechtigden is vereist. (dit zien we terug in je CV en/of motivatie)

  • Ervaring met Civision Samenlevingszaken is een pre maar geen vereiste.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten