Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatiemedewerker/projectcoordinator (zzp)

Posted Aug 23, 2022
Project ID: YIS000800
Location
Groningen , Groningen
Duration
4 maanden
(Sep 1, 2022 - Dec 21, 2022)
Hours/week
30 hrs/week
Payrate range
70 - 75 €/hr
Application Deadline: Aug 28, 2022 2:00 PM

Duur: per zo snel mogelijk, deze rol is in ieder geval tot de kerstvakantie.

Uren per week: 32.

Indicatietarief: maximaal euro 75,-

 

We zoeken  een ervaren communicatiemedewerker die ook extra taken op kan pakken. 

 

De Hanzehogeschool is op zoek naar een ervaren, daadkrachtige communicatiemedewerker die gewend is projectmatig te werken en zich nieuwe zaken snel eigen maakt. 

Goed in staat is om te bepalen wat lukt en wat niet lukt en goed overzicht kan houden en hoofd- en bijzaken goed kan scheiden. De manager M&C zal hierin ook ondersteunen. Daarnaast zijn de taken waargenomen door een andere collega en die zal ook nog in beeld blijven. 

 

De taken bestaan uit:

 • Tijdelijke waarneming werkzaamheden communicatiemedewerker (zie beschrijving hieronder)
 • Projectcoördinatie implementatie hanze.nl SAGZ t.b.v. lancering nieuwe site medio oktober. Hiervoor is afstemming met de tekstschrijver, het projectteam en de MT-leden binnen SAGZ nodig en moet content worden ingevoerd. Ervaring met CMS is een pré;
 • Inwerken junior communicatiemedewerker SAGZ, zij start medio september en kan ingezet worden voor diverse taken, maar heeft wel aansturing nodig;
 • Coördinatie events in samenwerking met junior communicatiemedewerker, het hoe, wat en waar van deze events is al bekend;
 • M&C advies binnen het volledige domein Gezondheid (medewerker kan dus ook worden ingezet voor adviesvragen binnen Verpleegkunde, Sportstudies en Sociale Studies);
 • Projectbegeleiding pilot domeinteams M&C. Komend studiejaar implementeren wij binnen M&C domeinteams (nog onder embargo). Het zou fijn zijn als deze persoon de pilot binnen domein gezondheid kan begeleiden en MT M&C kan adviseren over het vervolg.


 

De Hanzehogeschool Groningen is een kennisinstelling die werkt aan een duurzame wereld. 

We doen dit vanuit de engaged gedachte. We zijn verbonden met de wereld om ons heen en betrokken bij de mensen in de regio. Zo bouwen we mee aan een krachtige regio met onderzoek, onderwijs en innovatie. Centraal hierbij staat de leergemeenschap waarin wij, samen met onze studenten en met uiteenlopende partners, actief aan de slag zijn met het oplossen van maatschappelijke vragen in de regio en daarbuiten. share your talent. move the world.


 

Stafbureau M&C is op zoek naar een enthousiaste en creatieve collega in de functie van


Communicatiemedewerker 


 

Wat ga je doen? 
Vanuit de afdeling M&C voer je je werkzaamheden uit binnen de Academie voor Gezondheidsstudies. Binnen de Hanzehogeschool Groningen is veel ruimte voor initiatief en creativiteit. In de rol van communicatiemedewerker voer je een ruim pakket van werkzaamheden uit. Enkele voorbeelden zijn: 

 • Organiseren van events, zoals open dagen en meeloopdagen op middelbare scholen in afstemming met de eventmanager en de communicatiemedewerker.
 • Productie van content en middelen, zowel online en offline;
 • Voeren van redactie op externe communicatie in de breedste zin van het woord (tekst, beeld en geluid, online en print);
 • Profileren van de diverse opleidingen, zowel binnen de hogeschool als richting diverse externe doelgroepen (studiekiezers, alumni, werkveld, etc.); de nieuwe website van de Hanzehogeschool Groningen;
 • Regie op social media; 
 • Meedenken over het communicatiebeleid en -activiteiten en hierover afstemmen met de betrokken adviseurs vanuit stafbureau Marketing & Communicatie;
 • Vertalen van hanzebrede campagnes naar doelgroepgerichte wervingsactiviteiten;


 

Met wie ga je werken?

De Academie voor Gezondheidsstudies ….


 

Binnen de academie werk je samen met collega's die het onderwijs, onderzoek en de organisatie verzorgen. Je werkt nauw samen met een collega-communicatiemedewerker en een eventmanager binnen het instituut, stemt regelmatig af met het managementteam en onderhoudt contact met zowel studenten als docenten van de afdeling. Binnen het Stafbureau Marketing & Communicatie werk je samen met je vakgenoten op het gebied van marketing en communicatie: o.a. adviseurs, redacteuren, persvoorlichters en marktonderzoekers. Je legt verantwoording af aan de teamleider Communicatie schoolscentres & events.  

 

Wie ben jij?

Onze nieuwe collega is proactief, is een verbinder, heeft ervaring met (online) branding van opleidingen en heeft een ‘hands-on’ mentaliteit. Je weet op welk moment en op welke manier je (online) media inzet. 

Je spreekt en schrijft de Nederlandse en Engelse taal foutloos.  

Je kunt goed samenwerken, hebt een ondernemende houding en je houdt je staande in een dynamische omgeving. Doordat je veel verschillende taken hebt en opleidingen bedient, is het van belang dat je snel kunt schakelen. 
 

De Hanzehogeschool Groningen staat midden in de samenleving. Dat verwachten we van jou ook. 

Je hebt vaste werkdagen, waarbij je voor verschillende (online) evenementen een paar keer per jaar ook in de avonduren of op de zaterdag inzetbaar bent.  

Je beschikt over een afgeronde opleiding op het gebied van communicatie of marketing. 

 

Similar projects

+ Search all projects