Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatieadviseur interne communicatie (ZZP)

Geplaatst 3 dec. 2021
Project ID: YIS 9105770
Plaats
Lelystad
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 20 dec. 2021
Einde: 30 jun. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 9-12 14:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: circa 6 maanden

Aantal uren week: 36

Inschaling: 10A (gemeente cao)

 

LELYSTAD GEEFT LUCHT
Lelystad. Stad in nieuw land. Hoofdstad van Nederlands jongste provincie Flevoland. Op dit moment telt Lelystad ruim 78.500 inwoners. De ambitie is om door te groeien naar 100.000 inwoners en ongeveer 45.000 arbeidsplaatsen in 2040. Daar zit toekomst in! Lelystad maakt zich klaar voor een next level. De stad wil groter en sterker worden. Steeds meer op eigen benen staan en haar unieke kwaliteiten beter inzetten.

Naar een Next Level
Lelystad wil groter en sterker worden. Alle inwoners en ondernemers moeten mee kúnnen en blijven doen. De stad moet aantrekkelijk zijn voor de huidige inwoners en nog beter onder de aandacht komen van toekomstige inwoners. Groter en sterker te worden kun je niet alleen. Gemeente Lelystad werkt daarom samen met Provincie Flevoland en het ministerie van Binnenlandse Zaken in het programma Lelystad Next Level. Een programma waarin kansen worden benut, maar ook flinke uitdagingen worden opgepakt. De gemeentelijke organisatie is voor een groot deel van deze acties aan zet en richt op dit moment de organisatie daarop in.

Werken voor Lelystad
Wie werkt voor Lelystad, pakt zijn verantwoordelijkheden, is transparant, prestatiegericht en kiest slim. Dat geldt voor iedereen in onze organisatie. Dat doen we in een open cultuur, met zo min mogelijk managementlagen. We zijn experts op ons eigen vakgebied en zorgen dat we dat ook blijven. We werken volgens onze kernwaarden: samen, betrokken en duidelijk. We hebben onze vaste taken, maar leveren ook onze bijdragen aan grotere opgaven in de stad. Dat doen we samen met partners, ondernemers en inwoners.

We versterken daarom onze strategische kracht en zorgen ervoor dat we onze organisatie zo inrichten dat we onze dienstverlening op orde houden en kunnen werken aan het waarmaken van de ambities van de stad.

Wij zoeken een: 
Communicatieadviseur interne communicatie (36 u./wk) voor circa 6 maanden

 

Functie-eisen

  • Je beschikt over ruime ervaring van tenminste 5 jaar met interne communicatie bij een 80.000+ gemeente en je bent ervaren in communicatie bij verandering en bent gewend om de projectleiding op je te nemen;
  • Je beschikt bij voorkeur over een hbo-communicatieopleiding;
  • Je beschikt over communicatieve vaardigheden om op alle niveaus te adviseren en combineert strategisch inzicht met een praktische instelling. Je doet dit gevraagd en ongevraagd;
  • Je beschikt over creatieve ideeën met betrekking tot interne communicatie en weet die ook vlot zelfstandig om te zetten in activiteiten;
  • Je beschikt bij voorkeur over kennis van Lelystad.



Competenties

  • Je hebt een vlotte en resultaatgerichte instelling;
  • Je hebt een proactieve werkhouding;
  • Je hebt een proactieve en onderzoekende houding (wat werkt? wat kan beter? waar is behoefte aan?).

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten