Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatieadviseur/adviseur kabinetzaken (zzp)

Geplaatst 22 dec. 2021
Project ID: YIS 9106820
Plaats
Lansingerland
Uren
32 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 3 jan. 2022
Einde: 15 mei 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 31-12-2021 12:00

Startdatum inzet: 3-1-2022

Einddatum inzet: 15-5-2022

Uren per week: 32,00

 

Waar kom je te werken?
Lansingerland voedt en kleurt de wereld en daar zijn we trots op! In Lansingerland, centraal gelegen in de metropoolregio Rotterdam en Den Haag, bieden we voor inwoners en ondernemers ‘the best of both worlds’: groen, rust en voorzieningen en de stad op steenworp afstand. We werken samen aan impactvolle oplossingen voor complexe, mondiale voedselvraagstukken voor huidige en toekomstige generaties. Binnen het team Bestuur & Communicatie ga je direct van start met de activiteiten rondom Kabinetszaken en ben je aanspreekpunt voor communicatieadvies en ondersteuning voor het domein Bedrijfsvoering. Je zorgt o.a. voor de Nieuwjaarsreceptie, Lintjesregen, Koninklijke onderscheidingen, Dodenherdenking en je zet actief in op goede interne communicatielijnen en faciliteer en initieer je communicatiemiddelen zoals de maandelijkse (online) personeelsbijeenkomsten.


Wat ga je doen?

Je geeft communicatieadvies- en ondersteuning voor het domein Bedrijfsvoering. Hierbij ben je de verbindende schakel voor directie en gemeentesecretaris en werk je actief mee aan goede interne communicatielijnen binnen de organisatie. Je initieert en ontwikkelt daarbij communicatiemiddelen. Je bent o.a. de facilitator voor de online personeelsbijeenkomst, die door hybride werken continu door ontwikkelt. Ook adviseer en denk je actief mee met de arbeidsmarktcommunicatie, de positionering van de gemeente, het communicatiever maken van de organisatie en doorontwikkelen van de huisstijl. Verder ga je direct aan de slag met de activiteiten rondom Kabinetszaken. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en communicatie van de Nieuwjaarsreceptie, Lintjesregen, Veteranendag, de Koninklijke Onderscheidingen en Dodenherdenking. Dit doe je samen met de bestuurssecretaresse en betrokkenen uit de organisatie. Hierbij verzorg je de annotaties voor de burgemeester en schrijft ook de speeches voor deze gelegenheden.

 

Tijdens aanstaande verkiezingen maak je deel uit van het team dat zich bezighoudt met de organisatie en communicatie.


Wie ben je?

· Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau

· Je hebt gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen

· Je hebt affiniteit met kabinetszaken & interne communicatie

· Je mondelinge en schriftelijke communicatie is uitstekend

· Resultaatgericht en netwerken zijn competenties die bij jou horen

· Je bent analytisch vaardig, creatief en je kan je werkzaamheden goed plannen en organiseren

· Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig

· Je bent flexibel in je werk en kunt makkelijk schakelen
 

Wat kun je van ons verwachten? Maatwerk, uitdaging en ontwikkeling zijn kernwoorden in ons personeelsbeleid. We hebben een informele en collegiale werksfeer, waarin het samen werken aan topkwaliteit dienstverlening voor onze inwoners centraal staat. De functie is van 1 november tot en met 15 mei 2022. Houd rekening met verplichte werkzaamheden tijdens Lintjesregen, Koningsdag en Dodenherdenking. Ook ben je begin januari beschikbaar voor de Nieuwjaarsreceptie.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.


 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten