Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatieadviseur (zzp)

Geplaatst 27 mrt. 2024
Project ID: YIS 9153740
Plaats
Assen, Hybride
Uren
8 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 8 apr. 2024
Einde: 8 okt. 2024
Tarief
70 - 83 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 2 apr. 2024 11:00

Startdatum: zsm

Duur: 2024 en 2025

Inzet: 8 uur per week

Inschaling: Schaal 10 CAO Gemeenten



Opdracht

We zijn op koers met de uitvoering van de economische agenda. We investeren samen met andere spelers in onze stad en regio aan de economische ontwikkeling van Assen. Dit doen we langs drie strategische pijlers: investeren in de spilfunctie van de regio, investeren in krachtsectoren en investeren in mkb en innoverend vermogen. Samenwerking en verbinding is hierbij essentieel. We willen laten zien waar we mee bezig zijn en participeren in meerdere netwerken en events, zoals de verkiezing Drents Onderneming van het jaar, Ik ben Drents Ondernemer, de Asser Aftrap. Ook zijn er wensen om zelf events te organiseren of steviger en meer bewust gebruik te maken van bestaande events, zoals Dag van de Ondernemer, Drents onderneming van het jaar en verschillende events op het TT circuit en daarbuiten.

Team

We werken in een programmateam met ca. 16 medewerkers samen aan de doelen van de economische agenda, er is veel kennis en enthousiasme aanwezig. We hebben behoefte aan een communicatie professional die zowel (strategisch) advies kan geven en pro-actief meedenkt hoe we de economische profilering van Assen vorm kunnen geven, als ook concrete activiteiten kan uitvoeren; een professional met organisatiekracht, doe- en daadkracht en enthousiasme!  

Werkzaamheden:

Opdrachtnemer is verantwoordelijk voor het adviseren in, en uitvoeren van, on- en offline communicatie en het uitvoeren van organisatorische werkzaamheden voor het Economieprogramma voor 2024 en 2025. De werkzaamheden zijn met name gericht op advies, hospitality en uitvoering, zoals organiseren van bijeenkomsten & beurzen en het schrijven van teksten voor communicatie-uitingen zoals persberichten, aankondigingen, beursflyers, en berichten voor de social media.

 

Wat vragen wij?

·        Een HBO-opleiding op het gebied van communicatie

·         Minimaal 5 jaar werkervaring als allround Communicatieadviseur

·        Ervaring in het zelfstandig meedraaien in grote projecten en / of programma’s

·        Bij voorkeur ervaring binnen een politiek bestuurlijke omgeving (gemeente, provincie)

·        Omgevingsbewustzijn

·        Pro-activiteit

·        Overtuigingskracht

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten