Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatieadviseur (zzp)

Geplaatst 5 dec. 2023
Project ID: YIS 9145369
Plaats
Lansingerland, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 3 jan. 2024
Einde: 3 jul. 2024
Tarief
60 - 77 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 11 dec. 2023 13:00

Waar kom je te werken?

Bij het leukste team van gemeente Lansingerland! Eén van onze collega communicatieadviseurs is zwanger en gaat binnenkort met verlof. Daarom zoeken wij een collega die haar kan vervangen tijdens haar afwezigheid. Het gaat om een periode van 5 maanden, van begin januari tot eind mei. Je gaat aan de slag met communicatievraagstukken voor de portefeuille van de burgemeester Pieter van de Stadt, zoals openbare orde & veiligheid en ondermijning. En voor wethouder Leon Hoek zoals jeugd & onderwijs, economie en interne communicatie. Het cluster Communicatie bestaat naast jou uit 7 enthousiaste en gedreven collega’s: 3 strategisch communicatieadviseurs/woordvoerders, 2 medior communicatieadviseurs en 2 contentmedewerkers.

Wat ga je doen?

Samen met een senior adviseur en contentmedewerker ondersteun je de organisatie en het bestuur met diverse werkzaamheden. We werken nauw samen om te komen tot het beste resultaat! Tot jouw taken behoren:

- Communicatieadvies en –ondersteuning bij verschillende projecten en beleidsontwikkelingen.

- Het schrijven van communicatieplannen voor projecten en beleidsontwikkelingen.

- Het communicatief ondersteunen van participatietrajecten.

- Het uitvoeren van communicatieplannen.

- De productie van communicatiemiddelen.

Wie ben je?

Je verstaat je vak. Zo kun je niet zonder een gedegen analyse, voordat je een communicatieplan schrijft. De ene keer geef je advies aan een manager of begeleid je de productie van een folder, de andere keer help je collega’s bij een informatiebijeenkomst. Je signaleert wat er communicatief nodig is, geeft advies en voert het uit. Waarbij je de verwachtingen kunt managen en helder bent over wat je wanneer doet. Ook beschik je over een politieke antenne. We kunnen niet zonder samenwerking met teamleden of mensen van andere afdelingen. Dit begrijp je als geen ander. Je hebt een flexibele, positieve en pro-actieve houding naar zowel opdrachtgevers als collega’s in het team. Uiteraard ben je creatief en gezellig, en schrijf je moeiteloos teksten. Ben jij die communicatieve duizendpoot die onze collega tijdelijk vervangt?


LET OP; ZZP'ERS MET EEN V.O.F. KUNNEN NIET BIEDEN, ENKEL ZZP'ERS MET EEN EENMANSZAAK OF BV (WAARBIJ DE ZZP'ER ENIG AANDEELHOUDER OF BESTUURDER IS).

Duur: 5 maanden (vervanging zwangerschap)

Uren: 36

Richttarief:77 obv functieschaal 10

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten