Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatieadviseur (zzp)

Geplaatst 10 feb. 2022
Project ID: YIS 9109323
Plaats
Brielle
Uren
20 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 21 feb. 2022
Einde: 21 aug. 2022
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 16-02-22 11:00 uur

Uren per week: 20 (is bespreekbaar). 

Reden inhuur: ter vervanging van zwangerschapsverlof 

Uiterlijke startdatum: februari 2022

Einddatum: 1 september 2022

Optie tot verlenging: afhankelijk van zwangerschap. 

Schaal: 10

Richtlijn Tarief: afhankelijk aanbod

 

Vaste werkdagen gewenst / vereist? Nee, niet per se.

Mogelijkheid tot (volledig) thuiswerken? Nu wel, als het verandert moet je wel bereid zijn af en toe naar kantoor te komen (sporadisch). Flexibel is het sleutelwoord. Dat werkt twee kanten op!

Standplaats vanuit huis of het stadskantoor in Brielle.

 

Functieomschrijving: 

Op 1 april 1572 nemen de opstandige Watergeuzen, overgewaaid vanuit Engeland, Den Briel in. Het is de eerste vrije stad in het door Spanje bestuurde Holland, vandaar de eervolle wapenspreuk “Libertatis Primitiae”, de Eersteling der Vrijheid. Met deze historische gebeurtenis van nationale betekenis krijgt Brielle een plekje in de vaderlandse geschiedenis. In 2022, 450 jaar later, herdenken en vieren we deze verworven vrijheid.

Naast al de feestelijkheden staan we ook in het laatste jaar als zelfstandige gemeente. Dit betekent dat we volop bezig zijn met de fusie. De gemeente Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne worden heringedeeld naar de nieuwe gemeente Voorne aan Zee.

 

In dit laatste jaar willen we nog een aantal belangrijke projecten en opgaven afronden voor onze inwoners en zorgdragen voor een goede overdracht van lopende zaken naar de nieuwe gemeente. Voor een goede verloop hebben wij ondersteuning nodig op het gebied van communicatie.

 

Opdracht:

In deze opdracht werk je samen met de je collega communicatieadviseurs aan het interne en externe communicatiebeleid en de uitvoering hiervan. Je adviseert en ondersteunt je collega adviseurs. Je geeft uitvoering aan communicatiebeleid en –activiteiten en doet communicatievoorstellen voor projecten. Ook het redigeren van teksten, publiceren van persberichten, social media en organiseren van informatiebijeenkomsten behoren tot je takenpakket. 

 

Wat wij vragen:

  • Een afgeronde HBO opleiding communicatie.
  • Minimaal één tot twee jaar ervaring, bij voorkeur binnen de overheid.
  • Zelfstandig kunnen werken, maar wel een teamspeler zijn.
  • Je bent sociaal vaardig, resultaatgericht en flexibel.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zodat je redactionele bijdragen kunt schrijven.
  • Je werkt nauwkeurig, effectief en gestructureerd.
  • Je bent goed op de hoogte van de actualiteit en relevante trends op jouw vakgebied.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten