Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Communicatieadviseur (ZZP)

Geplaatst 12 nov. 2021
Project ID: YIS 9104398
Plaats
Deurne
Uren
28 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 15 nov. 2021
Einde: 15 mei 2022
Tarief
60 - 75 €/uur

Sollicitatie deadline: 17-11 15:00

Startdatum:             zsm

Duur opdracht:        01-04-2022

Uren p week:           28

Functieschaal:         10 A

 

Bij deze communicatieadviseur komt specifiek de taak om het cluster Communicatie te herdefiniëren (waar zijn we van en hoe doen we dat?) en te herpositioneren, zodat het cluster kan voldoen aan de hedendaagse eisen die zowel de buitenwereld als de interne organisatie stellen aan Communicatie. Deze adviseur haalt daarvoor onder ander in de interne organisatie het gewenste resultaat/ de gewenst situatie op.


Om de overige communicatieadviseurs te ontlasten neemt deze adviseur ook algemene adviseurswerkzaamheden op zich, met als aandachtspunt perswoordvoering. 

 

  • Je kent de trends en ontwikkelingen in je vakgebied goed en weet deze te vertalen naar wat nodig en passend is voor Deurne.
  • Je kent het reilen en zeilen van een gemeentelijke organisatie.
  • Je hebt ervaring met crisiscommunicatie.
  • Je werkt graag samen en zorgt voor een passend netwerk.
  • Je bent wendbaar, kritisch en brengt een vernieuwende en frisse blik mee .
  • Je bent een stevige sparringpartner voor college, directie en leidinggevenden.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten