Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatie consulent (zzp)

Geplaatst 3 mrt. 2023
Project ID: YIS 9129633
Plaats
Budel, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 13 mrt. 2023
Einde: 31 mei 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 10 mrt. 2023 12:00

Start: 13-3-2023

Eind: 31-5-2023

Uren: 32-36 uur

Schaal: 9

Reden: Ter vervanging van een zieke medewerker

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Wat is nu leuker dan bijdragen aan een gezonde, toekomstbestendige organisatie, met voldoende gekwalificeerd personeel? Wat dacht je van bijdragen aan vier organisaties tegelijkertijd? Drie gemeenten en een samenwerkingsverband met elk hun eigen speerpunten en ambities kunnen straks rekenen op jouw deskundig communicatieadvies. Dynamiek, uitdaging en afwisseling gegarandeerd!

Waar kom je te werken?

Bij de A2-samenwerking (inderdaad, genoemd naar de snelweg). Deze organisatie regelt vanaf 1 januari 2017 alles op het gebied van bedrijfsvoering en werk en inkomen voor de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard. Dit ga jij, samen met 40 andere collega’s, binnen afdeling Beleid & Advies doen. Elke medewerker in dit team maakt onderdeel uit van één of meerdere klantteam(s).

Jij gaat aan de slag voor het klantteam Cranendonck. Concreet ga je het management en de medewerkers van deze gemeenten adviseren en ondersteunen op communicatiegebied. Daarnaast ben je met je teamgenoten aan zet voor de gezamenlijke doorontwikkeling van de communicatieve dienstverlening binnen de A2-samenwerking. Je krijgt de ruimte om samen te sparren, kennis te delen, aan projecten te werken en jezelf verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Je adviseert en ondersteunt opdrachtgevers zoals managers, medewerkers en projectleiders van de gemeenten bij hun communicatievragen op tactisch en operationeel niveau. Het gaat hierbij om het complete communicatie scala: van begeleiding van in- en externe communicatieplannen op projectniveau tot aan regie voeren op de productie van verschillende soorten communicatiemiddelen- en instrumenten. Van het bijdragen en voorbereiden van kernboodschappen, tot bijdragen aan procesplanning en aan het interne organisatieontwikkelprogramma. Je werkt samen met communicatiecollega’s aan grote en kleine projecten en onderwerpen. Het investeren in een communicatieve organisatie is een belangrijk aandachtspunt. Dit doe je in hechte samenwerking met jouw communicatiecollega’s. Tevens leveren jullie samen een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van het taakveld communicatie binnen de A2-samenwerking. 


Wie ben jij?

Jij bent een innovatieve communicatie-professional. Iemand die graag buiten de lijntjes kleurt, af en toe de boel even flink opschudt en met creatieve oplossingen komt. Omdat je vanuit de A2-samenwerking met verschillende organisaties te maken hebt, is het belangrijk dat je flexibel kunt meebewegen en jouw advies makkelijk aanpast aan de (cultuur van de) klant. Verder ben je een echte teamplayer en verbinder. Samen mooie resultaten neerzetten, daar krijg jij energie van.

Wat neem je mee?

·       Minimaal een relevante hbo-opleiding.

·       Ervaring in een vergelijkbare functie, liefst bij een gemeente of overheidsorganisatie.

·       Gevoel voor ambtelijke verhoudingen ook ben je innovatief, proactief en heb je goede adviesvaardigheden.

·       Aantoonbare ervaring met integraal werken en de inzet van moderne communicatiemiddelen. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten