Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatie adviseur

Geplaatst 15 okt. 2021
Project ID: YIS 9102860
Plaats
Gorinchem
Uren
28 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 1 nov. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
60 - 72 €/uur

Sollicitatie deadline: 22-10 11:00

 

Voor de Gemeente Gorinchem zijn we op zoek naar een ervaren communicatie adviseur voor 28 uur per week voor ongeveer 2 maanden (evt optie tot verlenging) ter vervanging van ziekte. Voor deze functie zoeken wij een ervaren communicatie adviseur, een allrounder op communicatievlak met gemeentelijke ervaring zodat deze snel ingewerkt kan worden. De communicatie adviseur weet van de processen binnen de gemeente en kan diplomatiek omgaan met de politiek binnen de gemeente. 

Startdatum; 1-11-21

Periode; 2 maanden

 

Gemeente Gorinchem zoekt tijdelijk ter vervanging van ziekte een ervaren communicatie adviseur die de accounts fysieke ruimte gaat ondersteunen op communicatie vlak (stadsontwikkeling, stadsbeheer, riveer (veer en havendienst), buitendienst). Dit betekent het maken van communicatieplannen, adviseren, uitvoeren, persvragen beantwoorden, teksten schrijven, campagnes uitzetten , deelname aan projecten etc..

 

Het team bestaat uit 3 communicatie adviseurs die elk verantwoordelijk zijn voor een aantal accounts binnen de gemeente. Daarnaast bestaat het team uit een aantal communicatie adviseurs die zich volledig op een aantal projecten richten, een aantal communicatie medewerkers, een webredacteur, webmaster en een social media medewerker.

Het is belangrijk dat deze communicatie adviseur zelfstandig kan werken en de communicatie advisering van bovengenoemde teams kan oppakken.

 

Voor deze functie zoeken wij een ervaren communicatie adviseur, een allrounder op communicatievlak met gemeentelijke ervaring zodat deze snel ingewerkt kan worden. De communicatie adviseur weet van de processen binnen de gemeente en kan diplomatiek omgaan met de politiek binnen de gemeente. 

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten