Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatie adviseur

Geplaatst 17 sep. 2021
Project ID: YIS 9101338
Plaats
Gorinchem
Uren
28 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 15 sep. 2021
Einde: 15 mrt. 2022
Tarief
65 - 80 €/uur

Sollicitatie deadline: 5-10 11:00

Aantal uur: 28 uur per week

Termijn inhuuropdracht; 6 maanden met kans op verlenging

Startdatum: zsm

Locatie; men gaat naar het hybride werken, denk hierbij aan 50/50 thuis/kantoor, kantoorlocatie is stadhuis van Gorinchem

Er zijn geen vaste werkdagen, dit is in overleg.

 

Voor de Gemeente Gorinchem zijn wij op zoek naar een communicatie adviseur voor de opgave mobiliteit. Ze zoeken iemand die complexe zaken eenvoudig weet te maken. De opgave mobiliteit doen mooie dingen, maar dit wordt nog onvoldoende belicht. De communicatie adviseur moet de opgave mobiliteit beter op de kaart zetten. Zodat er ook meer verbinding is met de rest van de organisatie. Het is belangrijk dat deze persoon heel sensitief is. Je hebt te maken met veel verschillende belangengroepen zoals de regio, provincie maar ook bewonersgroepen. Als adviseur communiceer je veel met de opgave manager maar ook met veel verschillende partijen. Het is belangrijk dat je met al deze partners rekening houdt en erbij betrekt.

 

Werkzaamheden:

 

  • ondersteunt en adviseert bestuur en management over in- en externe communicatie;
  • ondersteunt vakafdelingen bij het opstellen van communicatieplannen en -paragrafen;
  • beantwoordt en behandelt als woordvoerder vragen van de media;
  • is medeverantwoordelijk voor een gecoördineerd beeld van de gemeentelijke organisatie;
  • werkt mee aan de productie van de gemeentelijke communicatiemiddelen;

 

We zoeken een praktische adviseur die niet alleen adviseert maar ook zelf heel operationeel bezig is en veel zelf doet. Iemand met een echte hands on mentaliteit en die de nodige dosis lef, energie en plezier uitstraalt. Een pre is als iemand ervaring heeft met mobiliteit.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten