Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatie adviseur (zzp)

Geplaatst 2 feb. 2024
Project ID: YIS 9149488
Plaats
Groningen
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 2 aug. 2024
Tarief
61 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 6 feb. 2024 12:00

Duur: 1 maart - 1 juli 2024

Inzet: 32-36 uur

Schaal 10, CAO Veiligheidsregio

Voor de Veiligheidsregio Groningen zijn wij op zoek naar een communicatie adviseur.


Crisis, nieuwe risico’s in een veranderende wereld, complexe communicatievraagstukken ontrafelen, communicatieplannen ontwikkelen en campagnes draaien: jij krijgt hier energie van! 

Wat ga je doen?

Je krijgt als communicatieadviseur binnen Veiligheidsregio Groningen te maken met diverse en uiteenlopende vraagstukken. Het ontrafelen van complexe communicatievraagstukken en vervolgens het ontwikkelen van een communicatieaanpak is voor jou geen punt. Jouw werk is gebaseerd op de laatste trends op het gebied van communicatie, marketing en media. Van nature ben je geïnteresseerd in de verhalen van onze mensen en je legt graag uit waarom ons werk bijdraagt aan een veilig en gezond bestaan in de vrijheid en ruimte van Groningen. En je deelt de liefde die wij hebben voor Stad en Ommeland.  

Je adviseert de sector Bedrijfsvoering bij uiteenlopende en diverse communicatievraagstukken.

Veiligheidsregio Groningen is een crisisorganisatie. Daar hoort bij dat je ook op minder gebruikelijke tijden aan het werk kan zijn.

Hoe ziet het team eruit? 

Je gaat werken binnen team Communicatie. Een dynamisch team dat altijd bovenop het nieuws zit. Het team bestaat uit een teamleider, vier adviseurs en vier medewerkers. Iedere medewerker heeft een eigen specialisatie: social media/video, vormgeving, tekst of webbeheer.  

De ideale achtergrond

·       Je beschikt over een relevant hbo-diploma, bijvoorbeeld Communicatie; 

·       Je schrijfvaardigheden zijn uitstekend;  

·       Je bent zowel een goede sparringpartner als een critical friend;  

·       De woorden ‘creatief, energiek en vindingrijk’ zijn jou op het lijf geschreven;  

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten