Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Communicatie adviseur (ZZP)

Geplaatst 26 jul. 2022
Project ID: YIS 9118524
Plaats
Gemert, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 15 aug. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
50 - 65 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 2 aug. 2022 14:00

Startdatum zsm

Einddatum 31-12

Minimal 32 uur per week

Deels van thuis

 

Omschrijving

 Vind jij het een uitdaging om je bezig te houden met het ontwikkelen én uitvoeren van diverse in- en externe communicatieactiviteiten? Kun jij adviseren en weet jij boodschappen pakkend en eenvoudig over te brengen? Werk je graag samen, ben je initiatiefrijk en een echte bouwer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Organisatie

De gemeente Gemert-Bakel is een ambitieuze en ondernemende plattelandsgemeente met een oppervlakte van 12.000 hectare en zeven kernen met ieder hun eigen identiteit. Ruim 30.000 inwoners vormen met elkaar een hechte en actieve gemeenschap waar het goed wonen, werken en leven is in een prachtige cultuurrijke en groene omgeving. Zo is Bakel één van de oudste dorpen van Brabant en heeft Gemert een bijzondere geschiedenis als een vrije en soevereine Heerlijckheid. De gemeente heeft een ambtelijk apparaat van zo’n 200 formatieplaatsen en kent een directiemodel met 7 teams. Jij komt te werken voor het team Advies en Ondersteuning, cluster Communicatie. We zijn volop in ontwikkeling en hier kun jij je steentje aan bijdragen.  

 

Wat ga je doen?

  • Je verstrekt (strategisch) communicatie advies aan bestuur en de organisatie
  • Je monitort landelijke thema's en trends en maakt een vertaalslag naar de strategische communicatievisie.
  • Je denkt mee over verbeteringen van de dagelijkse praktijk en draagt bij aan de doorontwikkeling van het cluster Communicatie.
  • Je organiseert en monitort diverse communicatiemiddelen (zoals nieuwsbrieven, persberichten, perscontacten, social media)
  • Je creëert content in de vorm van foto's, video's, presentaties en verkent nieuwe communicatiemiddelen.
  • Je vervult een actieve rol in de crisiscommunicatie in de gemeente Gemert-Bakel en binnen de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost.

 

Wie ben jij?

  • Je bent een stevige sparringpartner voor burgemeester, wethouders, leidinggevenden en collega’s en kunt omgaan met het politiek bestuurlijke krachtenveld.
  • Je werkt gemakkelijk samen en betrekt anderen actief en op constructieve wijze bij overleg door te vragen naar en voort te bouwen op ideeën van anderen.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden: mondeling en schriftelijk.
  • Je bent pro-actief, ondernemend en alert op kansen, nieuwe situaties of uitdagingen en je handelt er in een vroeg stadium naar.
  • Je speelt in het werk effectief en actief in op veranderende of gewijzigde omstandigheden.
  • Je hebt een brede maatschappelijke betrokkenheid en weet wat er leeft en speelt in de gemeente en de regio.

 

Wat zijn de functie-eisen?

Een HBO werk- en denkniveau is vereist. Je hebt een communicatie opleiding en werkervaring opgedaan in het communicatievak.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten