Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatie adviseur (24 uur, zzp)

Geplaatst 14 feb. 2023
Project ID: YIS 9128518
Plaats
Bladel, Noord-Brabant
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 6 mrt. 2023
Einde: 5 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 feb. 2023 13:00

Start: 6 maart 2023

Eind: 5 juni 2023

Uren: 24 uur

Schaal: 10

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Communicatieadviseur

Kruip in de huid van…

Je bent dagelijks bezig met communicatieadvies over gemeentelijke projecten. Je onderhoudt mediacontacten, je beantwoordt persvragen, maakt persberichten en plant persgesprekken. Je adviseert en ondersteunt bestuur, management, afdelingen en individuele medewerkers over participatie en communicatie. Ook zorg je ervoor dat in een crisis situatie de communicatie goed geregeld is.

 

Een medewerker aan het woord:

“Ik vind de gemeente Bladel een prettige werkgever die haar personeel regelmatig in het zonnetje zet. Daarbij werk ik binnen Communicatie in een fijn en hecht team met vriendelijke collega’s die me overal bij kunnen helpen. Door het brede takenpakket, is iedere dag anders en ben je met verschillende dingen tegelijk bezig. Ik krijg bij de gemeente Bladel de vrijheid om eigen invulling te geven aan taken en er is genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De veelzijdigheid van de functie en de ruimte voor eigen creativiteit, geven mij energie.”

 

Aan de slag bij…

De afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering bestaat uit ruim 50 medewerkers verdeeld over het Klant Contact Centrum (KCC), Financiën en Control, Algemeen Bestuurlijke Zaken (ABZ), Human Resources (HR), Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving (VTH) en Informatie- en Procesbeheer (IPB). Je gaat werken in het team ABZ, waar team Communicatie onder valt. Het team Communicatie bestaat uit vijf medewerkers waaronder drie communicatieadviseurs, een communicatiemedewerker en een webmaster.


We matchen als…

Onderstaande checklist vinden we erg belangrijk. Kun je alles afvinken?

—      Je hebt minimaal drie jaar ervaring als communicatieadviseur

—      Je hebt ervaring met projectmatig werken

—      Je hebt hart voor de publieke zaak

—      Je kunt goed zelfstandig werken

—      Je bent verbindend, proactief en creatief

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten