Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance commerciële communicatie professional (zzp)

Geplaatst 22 jan. 2024
Project ID: YIS 9148452
Plaats
Groningen, Hybride
Uren
12 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 22 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 29 jan. 2024 13:00

Startdatum: Z.S.M

Duur opdracht: tot ongeveer 1 september 2024

Aantal uren week: in overleg

Thuiswerken is mogelijk, maar gezien de functie zal iemand veel op locatie moeten zijn (daarom voorkeur voor kandidaten uit omgeving Groningen)

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Ben jij een gedreven communicatie professional die energie krijgt van het opbouwen van duurzame relaties, dan zoeken we jou!

 

Voor het project iamYu zoeken we een communicatie expert die, naast het opzetten en uitvoeren van een communicatie plan, ook enthousiast wordt van het aanboren en uitbouwen van het netwerk van het project.

 

De opdracht voor de communicatie/relatie expert bestaat voornamelijk uit: a) werving, relatiebeheer en begeleiding instellingen om met iamYu aan de slag te gaan en b) opzetten en (deels) uitvoeren van communicatieplan inclusief onderhouden informatiekanalen en website.

 

In de zorg is behoefte aan een ander perspectief in het denken over welzijn, psychopathologie en behandeling. Centraal binnen dit nieuwe denken staat een meer procesmatige benadering met oog voor het individu. Vanuit een samenwerking tussen jongeren, professionals, onderzoekers en ontwikkelaars is de innovatieve app iamYu ontwikkeld om gepersonaliseerd te monitoren en veranderprocessen te visualiseren. Deze samenwerking heeft subsidies en prijzen ontvangen voor de intensieve participatie van de eindgebruikers tijdens het ontwikkelproces. Zie voor meer informatie: www.iamYu.nl

 

iamYu ondersteunt zorgprofessionals en cliënten om gezamenlijk meer grip te krijgen op het individuele ontwikkelingsverloop. In het kader van een Verspreidings- Implementatie Impuls (VIMP) van ZonMw zoeken we een communicatie expert om het team te versterken met het doel verdere implementatie in de Nederlandse zorg te bewerkstelligen.

 

Deze opdracht wordt uitgevoerd in het kader van een VIMP. Dit is een tijdelijk project, looptijd in totaal 1 jaar (tot 1 september 2024), gefinancierd door ZonMw om de verdere verspreiding en implementatie van de software iamYu en bijbehorende service te bewerkstelligen.

 

Het streven is dat er aan het eind van de opdracht een concrete aanzet is gezet voor verdere implementatie van iamYu in de Nederlandse (jeugd)zorg sector, zoals bijvoorbeeld stappen voor de opbouw van een klantenbestand. Hierbij hoort ook het opstellen van een communicatie strategie / plan en het onder de aandacht brengen bij relevante stakeholders en gremia.

 

Er is al veel ontwikkeld en het projectteam beschikt over een (groot) netwerk in de jeugdzorg waar de communicatie expert op terug kan grijpen.

Voor de uitvoering van de opdracht is specifieke kennis en expertise vereist die niet of nauwelijks beschikbaar is op de afdeling. Gezien de korte looptijd van het project is het bovendien noodzakelijk dat de kandidaat hierin zelfstandig en proactief stappen kan zetten, uiteraard in overleg met het projectteam. Overleg vindt veelal online plaats.

 

Specifieke kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de uitvoering van de opdracht zijn:

·         een relevante opleiding en werkervaring op het gebied van communicatie

·         affiniteit en ervaring met het inzetten van innovatieve technologie in de klinische praktijk;

·         affiniteit met de doelgroep (jeugd en jeugdprofessionals);

·         affiniteit met en visie op de inzet van social media platforms;

·         wordt enthousiast van het werken in een team met verschillende stakeholders (ervaringsdeskundigen, professionals, managers, onderzoekers en ontwikkelaars);

·         beschikt over uitstekende tekstuele en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

 

De kandidaat behoord over de volgende competenties te beschikken:

·         proactief

·         ondernemend

·         zelfstandig

·         communicatief

·         flexibel

·         klantgericht

·         samenwerken

·         plannen en organiseren

·         prioriteren

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten