Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coach informatiegestuurde veiligheid (zzp)

Geplaatst 23 nov. 2022
Project ID: YIS 9124287
Plaats
Venlo, Limburg
Uren
36 uur/week
Periode
11 maanden, 4 weken
Start: 28 nov. 2022
Einde: 28 nov. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 nov. 2022 13:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 23-11-2023

Uren per week: 36

Duur: 1 jaar met de optie tot een verlenging van 1 jaar.

Functieschaal: 10

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Gezocht: Coach Informatie gestuurde Veiligheid (IGV-coach)

De veiligheidsregio’s Limburg-Noord en Zuid-Limburg werken nauw samen om onze provincie nog veiliger te maken en te houden. Eén van onze speerpunten betreft het bevorderen van informatie-uitwisseling en informatie gestuurd werken in onze organisaties: het programma Veiligheids- Informatie Knooppunt Limburg. Met behulp van provinciale subsidie zetten we pilots op om te leren hoe we meer uit informatie kunnen halen. Geslaagde pilots bieden we breed aan en laten we samen met de gebruikers en beheerders landen in de organisatie. Begeleiding van de pilot- en ontwikkelplanning, ontwikkeling van nieuwe tools en werkprocessen, overdracht naar gebruikers, dialoog over ontwikkelwensen en gebruik, en vormgeven en uitvoeren van beheer vormen belangrijke elementen in dit programma. 

 

Wat zoeken wij?

Wij zoeken voor het komende 1 jaar* een netwerker met affiniteit met informatievoorziening, goede communicatieve vaardigheden en bekend met ‘agile werken’ om ons als scrummaster, coach en deelprojectleider te ondersteunen. Je bent onderdeel van het kernteam VIK Limburg en treedt op als coach richting partners, gebruikers, ontwikkelaars en beheerders. Je werkt daarbij in een zeer dynamische, innovatieve omgeving, in een uitgebreid bovenregionaal en landelijk netwerk. En je werkt wat ons betreft in en aan het mooiste vakgebied dat er is: crisisbeheersing.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten