Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator vakteam leefomgeving (zzp)

Geplaatst 3 apr. 2024
Project ID: YIS 9154465
Plaats
Hoornaar, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 3 okt. 2024
Tarief
80 - 97.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 9 apr. 2024 09:00

Voor gemeente Molenlanden zoeken we een Coördinator Vakteam LO.

  • zsm starten, in eerste instantie voor 3 maanden met optie tot verlenging

  • 36 uur per week

  • hybride werken 50/50, standplaats Hoornaar (in juni/juli verhuist het kantoor naar Bleskensgraaf)

  • schaal 11



Het vakteam Leefomgeving bestaat uit een aantal strategisch adviseurs RO, RO-adviseurs, medewerkers frontoffice en administratieve ondersteuning. Voorts kent het team een flexibele schil van een aantal RO-adviseurs. Deze zijn ingehuurd bij diverse bureaus.

Op dit moment is aandacht nodig voor de kwaliteit en tijdigheid van de dienstverlening. Er is behoefte aan (het bouwen aan) duurzame dienstverlening, waarbij tijdigheid en kwaliteit geborgd zijn. Tevens is aandacht voor goede samenwerking met andere teams in de keten van belang.

We zoeken een persoon die het team gaat ontlasten op het gebied van regeltaken en daarnaast gaat meehelpen in het organiseren van het werk (prioriteren, faseren, keuzes maken, etc). Verbinden en stimuleren dat de medewerkers in het licht van de Omgevingswet per 1 januari scherper krijgen wat ze moeten weten en doen nav hun veranderde rol (verantwoordelijkheden).

 

Jij neemt mee:

We zoeken hiervoor iemand die de verbinding kan leggen met de collega’s waarbij een zekere doorzettingsmacht ook van belang is.

Onderdeel van de opdracht zal ook zijn om met het team en spelverdeler te verkennen wat voor de lange termijn nodig is. 

Moet zelfstandig werkend aan de slag kunnen gaan als coordinator van het team Leefomgeving, relevante werkervaring op het vakgebied van het ruimtelijk domein als ook management/leidinggevende ervaring is een must.  

De focus voor de inhuur ligt op het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening, sturing geven aan/coachen/ondersteunen aan medewerkers.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten