Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator toezicht & handhaving (zzp)

Geplaatst 16 dec. 2022
Project ID: YIS 9125566
Plaats
Bergeijk, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 9 jan. 2023
Einde: 31 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 22 dec. 2022 15:00

Startdatum 9-1-2023

Einddatum 31-3-2023

Richttarief 77,75 schaal 11

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Samen de schouders eronder zetten werkt prettiger en zorgt voor een beter resultaat.

Werken in de gemeente Bergeijk betekent werken bij een leuke energieke organisatie. En dat ook nog eens in een inspirerende en moderne kantooromgeving. Wij denken van buiten naar binnen. In de gemeentelijke organisatie werken circa 100 mensen verdeeld over drie afdelingen. De organisatie kenmerkt zich door een pragmatische stijl met korte lijnen naar het management en het bestuur. De werksfeer is prettig en informeel.

Coördinator Toezicht & Handhaving, Schaal 11, 32 tot 36 uur per week

Gemeente Bergeijk is een dynamische gemeente met ruim 19.000 inwoners, gelegen in het groen en ambitieus in haar doelen. De gemeentelijke organisatie speelt actief in op ontwikkelingen uit de samenleving. Een uitgangspunt in onze aanpak is ‘lerend ontwikkelen’, waarbij daadkracht, flexibiliteit en eigen verantwoorde lijkheid belangrijke kenmerken zijn. Om onze klant, de inwoner en ondernemer van Bergeijk, optimaal van dienst te zijn houden we de lijnen kort, het werk efficiënt en de oplossingen professioneel en pragmatisch.

Hiervoor hebben we enthousiaste mensen nodig die bijdragen aan een transparante gemeente en die hun nek uitsteken voor inwoner en organisatie.

Voor de afdeling Beheer en Ruimte zijn we op zoek naar een collega die het cluster Toezicht en Handhaving kan aansturen. De collega’s van dit cluster verzorgen alles wat nodig is voor het realiseren van een omge vingsvergunning. Het cluster bereidt zich voor op de komst van de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsbor ging voor het bouwen.

De kandidaat

Jij bent degene die sturing kan geven aan een team handhavers die werkzaam zijn in een hectische, mondige en veeleisende samenleving. Jij maakt de vertaalslag van beleid naar praktijk en zoekt daarbij de samenwerking op. Jij neemt besluiten over prioritering en capaciteit van de inzet.

De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit:

Samen met je collega, de coördinator vergunningen, zet je beleid om in handhavingsuitvoeringsplannen en zorg je dat er uitvoering wordt gegeven aan deze plannen. Je levert een actieve bijdrage aan de professionalisering van de afdeling en geeft operationele aansturing, begeleiding en coaching aan een team van toezichthouders en handhavers. Je zorgt voor een goede afstemming van handhavingsacties en neemt besluiten over prioritering en capaciteit van de inzet.

Een ander belangrijk onderdeel van je taak is het adviseren van het afdelingshoofd Beheer Ruimte over processen en personele aangelegenheden waarbij je een actieve bijdrage levert aan de doorontwikkeling van de afdeling.

Als coördinator adviseer je bestuurders en managers vakinhoudelijk over specifieke casussen en participeer je in werkgroepen en projecten. Je vertegenwoordigt de gemeente Bergeijk in overleggen met openbaar ministerie en andere partners.

Wat neem je mee?

Jij bent een enthousiaste persoonlijkheid met een afgeronde hbo opleiding, of aantoonbaar werk en denkniveau opgedaan op het gebied van handhaving, toezicht en veiligheid. Je hebt een stevige persoonlijkheid die medewerkers weet te motiveren en te coachen. Je bent besluitvaardig en beschikt over overtuigingskracht. Daarnaast beschik je over analytisch vermogen waardoor je snel verbanden kan leggen. Ook ben je daardoor in staat om het organisatiebelang en beleidskeuzes te vertalen naar de dagelijks praktijk. Je hebt

oog voor de uiteenlopende belangen van in- en externe partners binnen het werkveld.

Wat bieden wij?

Wij bieden je in de eerste plaats een boeiende, veelzijdige functie in een gemeente die volop in beweging is. Dit binnen een innoverende en lerende organisatie met volop ontwikkelmogelijkheden. Een prettige en sociale werksfeer, aandacht voor werkgeluk en ruimte voor eigen ideeën.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten