Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator/teamleider WOZ/Belastingen (zzp)

Geplaatst 1 apr. 2022
Project ID: YIS 9112358
Plaats
Waalre
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 11 apr. 2022
Einde: 30 sep. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 30-9-2022

Aantal uur per week: 16

Functieschaal 10/11

Richttarief: € 85,00 per uur 

Deadline: We stellen geschikte kandidaten voor op moment van binnenkomst.

 

Voor gemeente Waalre zijn wij op zoek naar een ervaren Coördinator/Teamleider WOZ/Belastingen voor 16 uur per week.

We zoeken iemand die kan omgaan met een hoge werkdruk i.v.m. achterstanden. Iemand die kennis heeft van de materie, erboven kan hangen en kan zien wat er nodig is, iemand die kan prioriteren en de juiste zaken kan oppakken.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van het team belastingen/WOZ. 

Je hebt hierbij een aansturende rol, waarbij je medewerkers vertrouwen geeft en hun expertise betrekt bij de besluiten die je neemt. 

Je bent samen met de manager degene die de medewerkers aanstuurt maar ook degene die zorgt voor de verbinding binnen het team. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse voortgang van de werkzaamheden. Je zorgt voor de planning en de verdeling van de werkzaamheden op korte, maar ook voor de lange termijn en maakt daarbij een capaciteitsplanning. Je ziet toe op de kwaliteit van de werkzaamheden en door de medewerkers te coachen en te adviseren stimuleer je hun ontwikkeling.

 

Wat voor iemand zoeken we?

Een ervaren teammanager/teamleider/coördinator die ervaring heeft in het leiden van een team - Coachende manier van leidinggeven 

- Ervaring in de gemeentelijke organisatie 

- Bij voorkeur kennis van werkveld WOZ/Belastingen 

- Verbinder en bouwer

- Relativeringsvermogen

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten