Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator team mobiliteitsmakelaars (zzp)

Geplaatst 6 dec. 2023
Project ID: YIS 9144803
Plaats
Venlo, Hybride
Uren
4 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 2 jan. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
80 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 13 dec. 2023 12:00

Startdatum: 2-1-2024

Duur opdracht: 1 jaar (mogelijkheid met verlenging tot eind 2025)

Uren: 4 uur per week (mochten meer uren nodig zijn gaan we met de kandidaat in overleg of beschikbaarheid mogelijk is. Voor de verdeling van het aantal uren over de werkdagen wordt van de kandida(a)t(en) een flexibele opstelling verwacht)

Schaal 10

Tarief indicatie € 100 (afhankelijk ervaring)


Inleiding

Trendsportal Noord-Limburg is een samenwerkingsverband van de acht Noord-Limburgse gemeenten gericht op slimme mobiliteit en logistiek. Trendsportal biedt inwoners, bedrijven, belangstellenden en overheden toegang tot prikkelende ideeën en een onverwachte kijk op verkeers- en vervoersvraagstukken in Noord-Limburg.

Als Coördinator Team Mobiliteitsmakelaars voor de Bezoekers- en Werkgeversaanpak ben je voor 0,5 dag/ week aan de slag voor Noord- en Midden- Limburg. Het betreft een deeltijdsfunctie met een standplaats in Venlo. Het spreekt voor zich dat hybride werken mogelijk is in afstemming met het programmateam.

Programma’s Bezoekers- en Werkgeversaanpak

De afgelopen periode is op initiatief van Trendsportal en Midden Limburg Bereikbaar gewerkt aan een geintegreerde aanpak voor de programma’s Bezoekersaanpak en Werkgeversaanpak voor de regio’s Noord- en Midden Limburg. Onderdeel hiervan is de benodigde bemensing van het team van mobiliteitsmakelaars en de coördinator hiervan. Vanaf 1 januari 2024 wordt het team operationeel.

Coördinator Team Mobiliteitsmakelaars

Als Coordinator van het team van Mobiliteitsmakelaars ben je verantwoordelijk voor


-       Het op een inspirerende wijze aansturen van het team, bestaande uit:

o  2 mobiliteitsmakelaars (specialisatie Werkgeversaanpak)

o  1-2 mobiliteitsmakelaars (specialisatie Bezoekersaanpak)

o  1-2 projectmedewerker (algemeen)


-       Begeleiden/ coachen van de teamleden en bewaken kwaliteitsniveau, van onderzoeken, analyses en adviezen, zowel programma breed als project specifiek;


-       Realisatie van de gestelde doelstellingen binnen de beschikbare financiële middelen


-       Ophalen, bijhouden en verwerken van de resultaten van de diverse projecten op een proactieve manier en deze verwerken in CRM, rapporten en analyses, zoals een voortgangsrapportage;


-       Presenteren en verantwoorden van onder andere de programmaresultaten aan de stuurgroep (= projectmanagers Noord en Midden) en de ambtenaren van de verschillende gemeenten;


-       Medeverantwoordelijk voor het opstellen van voortgangsrapportages;


-       Het fungeren als centraal aanspreekpunt voor de projectmanagers van Trendsportal en Midden Limburg Bereikbaar; 



Vaardigheden en ervaring;

o  Aantoonbare ervaring (vijf jaar) in de uitvoering van programma’s gericht op bezoekersaanpak en werkgeversaanpak, waarin diverse beleidsdoelstellingen van publieke organen worden samengebracht met private belangen en belangen van individuele werknemers/ bezoekers.

o  Aantoonbare ervaring (drie jaar) met het aansturen van een team van specialisten op het gebied van mobiliteitsmanagement.

o  Minimaal afgeronde HBO-opleiding.

o  Het hebben van een regionaal netwerk, is een pré.

o  Het hebben van kennis en ervaring met systemen als Pipedrive en Mobilitylabel, is een pré.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten