Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator sport en preventie (zzp)

Geplaatst 12 okt. 2023
Project ID: YIS 9141005
Plaats
Hellevoetsluis, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
2 jaren , 3 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2025
Tarief
63 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 19 okt. 2023 12:00

Startdatum: Z.s.m.

Einddatum: 31-12-2025

Uren per week: 24

Mogelijkheid tot thuiswerken: Hybride Werken

Schaal CAR UWO: Schaal 9



Wat je gaat doen:


  • Jij bent de spil in het netwerk van uitvoerders van het lokaal sportakkoord. Jij gaat als aanspreekpunt en aanjager van de uitvoering van het lokaal Sportakkoord de bredere ambities op het gebied van sport, bewegen, gezondheid, en preventie koppelen aan het lokale netwerk van sport.

  • Jij zorgt dat het netwerk van uitvoerders compleet is, en waar er schakels ontbreken signaleer je dit.

  • Je bent (mede)verantwoordelijk om in de opzetfase van het lokaal Sport en preventieakkoord (Sportakkoord II) het programma te concretiseren. Je gaat de overkoepelende doelstelling helder neer zetten en je gaat het sportakkoord verbinden met andere initiatieven die gezond leven bevorderen en de sociale basis versterken, zoals jongeren op gezond gewicht (JOGG), ketenaanpak overgewicht, ketensamenwerking valpreventie, vitaal ouder worden etc.

  • Je werkt samen met de projectleider Sportakkoord en Adviseur Lokale Sport, die zich vooral op de versterking van sport- en beweegaanbieders zelf richt, en je bent kartrekker van het lokale kernteam van het sportakkoord.

  • Jij geeft input voor een uitvoeringsplan in het kader van de SPUK GALA, mede op basis van wijk-, lokale- en regioprofielen.

  • Coördineren van de samenwerking tussen de verschillende combinatiefunctionarissen sport, cultuur en ouderen



 

Functievereisten:


  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van sport, gezondheid of beweging en hebt ervaring met het verbinden van netwerken en initiatieven op het gebied van sport en gezondheid.

  • Jij bent in staat om kwaliteitsverbetering te brengen en proactief op zoek te gaan naar mogelijkheden om doelmatiger en effectiever te zijn in het bereiken van (integrale) beleidsdoelstellingen.

  • Jij bent een netwerker, een verbinder en brengt voldoende enthousiasme en

  • sociale kwaliteiten mee om samen te werken en ervaringen uit te wisselen met de verschillende aanpakken in verschillende (regio)gemeenten.

  • Je beschikt over adviesvaardigheden en bent in staat om draagvlak te creëren.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten