Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator schulddienstverlening (zzp)

Posted Oct 7, 2022
Project ID: YIS 9121954
Location
Helmond , Noord-Brabant
Duration
5 maanden
(Oct 17, 2022 - Mar 31, 2023)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Oct 13, 2022 2:00 PM

Startdatum inzet: zsm

Einddatum inzet: 31-3-2023 (optie tot verlenging)

Schaal 10 Cao Gemeenten

Uren: 32 per week

 

 

Ben jij een natuurlijke leider? Borg jij de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening en kun jij daarbij je collega's spiegelen? 

 

 

De uitdaging

Zorgen dat iedereen in onze stad zo lang mogelijk mee kan doen in de samenleving, dat onze inwoners rondkomen en vooruitkomen. En dat iedereen die dat nodig heeft passende ondersteuning krijgt. Daar werken we in Helmond hard aan. Dat doen we als gemeente niet alleen, maar in nauwe samenwerking met vele partners in de stad.

 

Als Coördinator Rondkomen en Leren ga je het volgende doen

Je gaat zorgdragen voor de coördinatie van het onderdeel Schulddienstverlening binnen het team Rondkomen & Leren. In deze spilfunctie zorg je dat de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd wordt en fungeer je als eerste vraagbaak en klankbord. Je stelt het teamplan en de jaarkalender op voor dit onderdeel in afstemming met de teammanager. Hierin zijn onder andere de servicenormen en doelen voor het komende jaar opgenomen. Samen met de kwaliteitsadviseurs spiegel je de professionals, reflecteert met ze op professioneel handelen en stuurt zo nodig bij. 

Je bewaakt en stuurt op prestaties en kwaliteit aan de hand van servicenormen en neemt waar nodig in overleg met de teammanager maatregelen. Je regisseert en bewaakt de inrichting, voortgang en oplevering van initiatieven, vragen en projecten. Tenslotte verzorg je stuurinformatie en ben je de rechterhand van de teammanager.

 

Het team

Je komt te werken bij de afdeling Sociaal Domein. Deze afdeling bestaat uit 3 teams, te weten het team B&R (Beleidsontwikkeling en Realisatie), Z&O (Zorg en Ondersteuning) en R&L (Rondkomen en Leren). Naast deze teams is er op afdelingsniveau versterking van programmamanagers, een strateeg en een Young Professional.

Het team R&L bestaat uit verschillende units: Leerplicht/RMC, SDV, BBM, kwaliteitsadviseurs en Functioneel Beheer. Dit team met ongeveer 40 enthousiaste collega’s zal zich met veel ambitie in voor de opgaves onze stad.

 

 

Ideale collega

We zoeken een betrokken collega en teamspeler op wie de gemeente en haar inwoners kunnen bouwen en vertrouwen.

Voor deze functie heb je:

·       Relevante afgeronde Hbo; bv. HBO Social Work

·       Je hebt ervaring met en inzicht in de gemeentelijke opgaven binnen het sociaal domein, specifiek de Participatiewet, bij voorkeur kennis van Schulddienstverlening

·       Je bent benaderbaar, je hebt een sociale en enthousiaste instelling, want je weet dat je alleen samen de beste resultaten behaalt.

·       Je hebt aansprekende resultaten geboekt op verschillende onderwerpen binnen het sociaal domein en bent in staat het verschil te maken, wat je kunt staven met concrete voorbeelden en resultaten welke we graag terugzien in je motivatie.

·       Kennis van bedrijfskunde of ICT is een pré.

·       Met jouw overzicht en natuurlijk overwicht straal je rust uit

 

Over gemeente Helmond

Werken bij de gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al zijn in gemeente Helmond mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. Natuurlijk heeft de gemeente nog steeds veel te maken met regelgeving die moet worden gehandhaafd, maar in veel gevallen is er ruimte om samen met anderen tot oplossingen te komen. Het standaard antwoord is niet ‘Nee, mits’, maar ‘Ja, tenzij’.

 

Er wordt met trots gewerkt vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën.

 

Similar projects

+ Search all projects