Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator ruimtelijke ontwikkeling (ZZP)

Geplaatst 23 nov. 2021
Project ID: YIS 9104991
Plaats
Boxtel
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 jan. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 30-11 12:00 

startdatum 1 januari 2022

Einddatum 31 december 2022

Aantal uur per week 32-36

Functieschaal 10

 

Als coördinator heb je een centrale rol in het team Ruimtelijke Ontwikkeling. Te midden van alle werkzaamheden rondom projecten, planontwikkeling en beleidsadvisering zorg jij dat alles gesmeerd loopt. Met jouw kennis van ruimtelijke ontwikkeling ben je een sparringpartner voor de medewerkers en een klankbord voor de manager. Je neemt het voortouw in het verdelen en prioriteren van werkzaamheden maar ook het aanscherpen van processen en de beantwoording van bestuurlijke vragen. Waar nodig pak je de inhoud beet, maar daarin ben je vooral ondersteunend aan de medewerkers in het team. Voor een aantal medewerkers kun je een coachende rol vervullen. Samen met de manager én de betrokkenmedewerkers bouw je Ruimtelijke Ontwikkeling verder uit tot een geoliede machine waar het werkplezier vanaf spat. Als coördinator opereer je graag op het snijvlak van inhoud, processen en advisering. Met jouw ervaring in het ruimtelijk domein ben je in staat om het juiste te doen rondom onze opgaven. Je bent een organisatietalent, krijg zaken voor elkaar maar stroopt ook graag zelf de mouwen op. Je combineert jouw taak- en mensgericht op een prettige en toegankelijke wijze. Je brengt extra energie in het team en bent in staat om mensen te enthousiasmeren

 

Functie vereisten:

  • Ruime kennis en ervaring in het ruimtelijk domein vanuit relevante achtergrond en opleiding

• Aantoonbare ervaring met coördinerende taken én inhoudelijke opgaven 

• Je vermogen om te "stretchen" tussen strategie en uitvoering en hierin te verbinden 

• Positiviteit en enthousiasme 

 

Het team 

Het team Ruimtelijke Ontwikkeling bestaat uit ruim 30 betrokken en kundige collega's die dagelijks bezig zijn met de leefomgeving van Boxtel en Sint-Michielsgestel. Dat doen ze door te werken aan projecten en andere ruimtelijke ontwikkelingen, ruimtelijk beleid voor o.a. wonen, erfgoed en natuur én grondzaken. Het team zet er graag samen de schouders onder en staat voor elkaar klaar. De gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel, twee prachtige Brabantse gemeenten. Met mooie dorpskernen waar veel gebeurt en in ontwikkeling is. Twee gemeenten, één organisatie. Samen met inwoners, ondernemers en initiatiefnemers werken we met opgestroopte mouwen aan het versterken van de leefomgeving. Het team Ruimtelijke Ontwikkeling is een belangrijke aanjager voor het realiseren van uiteenlopende ruimtelijke opgaven.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten