Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator opvang vluchtelingen (zzp)

Posted Sep 15, 2022
Project ID: YIS 9120689
Location
Heeze , Noord-Brabant
Duration
4 maanden
(Oct 3, 2022 - Jan 31, 2023)
Hours/week
8 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 30, 2022 2:00 PM

start: zsm

duur: 31-01-2023

uren: gemiddeld 12 uur per week (uren kunnen verschillen per week, kunnen weken zijn van 8 uur per week, maar ook 16 uur per week). Er zullen geen vaste werkdagen zijn, uren zijn flexibel inzetbaar.

Tarief: passend bij schaal 9

 

 

Wat ga je doen?

Als coördinator ben je de spin in het web van onze vluchtelingenopvang. Je zet hierbij je kennis en werkervaring in om het verblijf van onze bewoners nog beter te maken.

 

Ook ben je het eerste aanspreekpunt van bewoners in onze vluchtelingenopvang en daar zet je ook acties voor uit als dat nodig is. Daarom ben je servicegericht en weet je antwoord te geven op veel vragen waarmee vluchtelingen in hun nieuwe leefomgeving te maken krijgen.

 

In eerste instantie zal dit gaan om primaire behoefte zoals bijvoorbeeld vragen ten aanzien van registratie, dagvergoedingen, opleiding en werk. Maar ook andere praktische hulpvragen komen bij jou terecht. Daarnaast draag je bij aan de gemoedelijke sfeer op eventuele opvanglocatie(s). Je biedt een luisterend oor en signaleert mogelijke problemen die bij bewoners kunnen opspelen en rapporteert deze in de dagrapportage en persoonsbeelden.

 

Jij brengt mee: 

Het is een uitdagende rol die vraagt om zelfstandigheid, eigen initiatief, regie en die ruimte biedt aan ondernemerschap. 

Daarbij lever je direct een enorme maatschappelijke meerwaarde voor de gemeente en zeker voor hen die een veilige en stabiele leefomgeving nodig hebben. 

Je komt te werken in een dynamisch team waar gezamenlijk een opdracht wordt uitgevoerd die spannend is, maar zeker ook avontuurlijk!

Similar projects

+ Search all projects