Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator kabels en leidingen (zzp)

Geplaatst 29 feb. 2024
Project ID: YIS 9151668
Plaats
Gouda
Uren
36 uur/week
Periode
11 maanden, 4 weken
Start: 1 apr. 2024
Einde: 1 apr. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 8 mrt. 2024 12:00

Startdatum voorkeur: zsm

Duur opdracht: 12 maanden met optie tot verlenging

Aantal uren per week: Het aantal uur ligt tussen de 36 uur. 

Functieschaal 10

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Door de intensieve groei van de boven- en ondergrondse infrastructuur is de ruimte beperkt in de ondergrond. Om in een later stadium kosten voor en overlast door het verleggen van kabels en leidingen te voorkomen, is al in een vroege planfase aandacht nodig voor het slim ordenen, verleggen en faseren van kabels en leidingen.

 

In de functie van Coördinator Kabels en Leidingen ben je contactpersoon voor zowel de vertegenwoordigers van diverse kabel- en leidingbeheerders, als voor de ambtelijke opdrachtgevers, vergunningverleners en aannemers. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het coördineren van aanleg- en verleggingstrajecten kabels en leidingen, waarbij jij de kosten, kwaliteit en voortgang van de uitgevoerde verleggingen bewaakt. Daarbij kun je denken aan het vaststellen van knelpunten tussen kabels en leidingen en de te realiseren infrastructuur. Je ziet toe en stuurt op voortgang van de voorbereiding en uitvoering van de kabel- en leidingverlegging en (laat) verleggingsplannen opstellen en beoordeelt deze. Ook verzoeken tot aanpassing (VTA) en projectovereenstemmingen (POS) voor de aan te passen kabels en leidingen en het toetsen van verleggingskosten behoren tot je functie.

 

Taken

-    Coördinerende rol binnen het vakteam Kabels en Leidingen (vergunningverlening, databeheer en toezicht)

-       Fungeren als eerste aanspreekpunt voor kabel- en leidingenbeheerders en projectteams

-       Het bepalen van tracés in de ondergrond vanuit het bredere perspectief en een toekomstgerichte visie. Hiervoor haal je actief informatie op bij andere disciplines (intern) bij de beheerders van kabels en leidingen (extern) en andere stakeholders.

-       Bijhouden van wijzigen in wet- en regelgeving en beleid. Hierover intern en extern communiceren en processen hierop aanpassen

-       Adviseren over beleidsvraagstukken die van belang zijn voor nutsvoorzieningen en een beheerbare ondergrond

-       Projectteams gevraagd en ongevraagd adviseren op basis van de geldende wet- en regelgeving, beleid en procedures

-       Deelnemen aan het nutsoverleg

-       Bijwonen van projectgebonden Kabel & leiding overleggen

-       Afstemmen van projectgebonden afwijkingen in werkwijzen, randvoorwaarden en procedures met vergunningverlener en toezichthouder K&L


Functie-eisen:

  • Het betreft een nieuwe rol binnen gemeente Gouda waardoor er nog geen beeld is over welke paden er exact allemaal bewandeld dienen te worden. Hierdoor gaat de voorkeur uit naar iemand die zowel gemeentelijke ervaring heeft als ervaring in de uitvoering.

  • Om deze functie goed te kunnen vervullen, beschik je minimaal over een HBO werk- en denkniveau.

  • Je hebt relevante werkervaring in het werkveld van kabels & leidingen / ondergrondse infra.

  • Je bent flexibel, proactief, analytisch en communicatief vaardig.

  • Samenwerking is je tweede natuur en je doet dit graag.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten