Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator facilitair team (zzp)

Posted Jun 24, 2022
Project ID: YIS 9116900
Location
Bladel , Noord-Brabant
Duration
4 maanden
(Jul 18, 2022 - Dec 1, 2022)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 13, 2022 12:00 PM

Start: 1 juli

Eind: 1 december

Uren: 24-32 uur

Schaal: 8

 

 

Een duizendpoot en redder in nood, zo kunnen we jou wel noemen. Want jij schiet al je collega’s te hulp. 

Bijvoorbeeld wanneer iemand geen toegang heeft tot de telefoon-app of problemen heeft met het opstarten van het presentatiescherm. Of als de lift uitvalt of het alarm afgaat zonder reden. Met een goed team achter de hand, weet jij deze uiteenlopende problemen op te lossen. Met als resultaat: veel dankbaarheid van je collega’s.

 

Dit ga je doen

Samen met jouw collega’s sta je voor een mooie uitdaging: medewerkers bij gemeente Bladel vooruithelpen. Jouw werk is superafwisselend. Wanneer collega’s – van medewerkers tot bestuursleden – vastlopen, nemen ze contact met je op. Soms per e-mail, en bij spoed telefonisch. Je staat deze mensen te woord en vraagt goed door. Het meeste pak je zelf op. Is er specialistische hulp nodig? Dan schakel je bijvoorbeeld een ICT-specialist of de gebouwbeheerder in.

Is het probleem opgelost? Dan geef je dit door aan de melder en vraag je of hij of zij tevreden is. Daarnaast controleer je of afspraken met bijvoorbeeld de regionale SSC servicedesk of schoonmaakdienst worden nagekomen. Met dit alles zorg je dat collega’s weer verder kunnen werken. Hiermee draag je bij aan de zorg voor mensen die werken bij gemeente Bladel. Hoe mooi is dat?

 

Waar ga je werken?

Je komt te werken voor team IPB (informatie- en procesbeheer) welke onderdeel is van de afdeling Dienstverlening en Bedrijfsvoering (DVBV). De afdeling bestaat uit 46 medewerkers verdeeld over het Klant Contact Centrum (KCC), Financiën en Control, Algemeen Bestuurlijke Zaken (ABZ) en Informatie- en Procesbeheer (IPB). Er is een goede mix van mensen uit alle leeftijdscategorieën.

 

Het team IPB heeft als belangrijkste aandachtgebieden informatieveiligheid, privacy, gegevensmanagement en informatiebeleid. Ook wordt binnen het team het applicatiebeheer uitgevoerd van het documentmanagement systeem (DMS) en het sjablonensysteem. Het team zorgt ook voor het registreren van de ingekomen post, het beheer van het digitale en papieren archief, de bodewerkzaamheden en alle facilitaire zaken zoals schoonmaak, koffievoorziening en het beheer van het gemeentehuis.

 

Dit ben jij

Communiceren? Laat dat maar aan jou over. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en biedt graag een luisterend oor. Ook wanneer mensen je in eerste instantie minder vriendelijk benaderen, stel jij je geduldig op en weet je hen gerust te stellen. Daarnaast kun je goed analyseren en zoek je keer op keer naar de vraag achter de vraag. Op deze manier vind je de beste oplossingen.

 

Verder heb je:

Minimaal mbo 4-niveau, met enkele jaren ervaring of een opleiding op HBO niveau

 

 

Similar projects

+ Search all projects