Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator energiecoaches (zzp)

Geplaatst 14 dec. 2022
Project ID: YIS 9125422
Plaats
Weert, Limburg
Uren
32 uur/week
Periode
11 maanden
Start: 23 jan. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 dec. 2022 12:00

Startdatum: 23-1-2023

Duur opdracht: 31-12-2023 (verlenging mogelijk)

Uren p week: 32 per week.

Functieschaal: 9

Tarief: indicatie € 50/60 (afhankelijk ervaring)


De gemeente Weert gaat in gesprek met inwoners die graag hun energierekening willen verlagen. Een belangrijk element is de inzet van energiecoaches voor zowel huur- als koop woningen. De energiecoaches denken mee met bewoners om een stappenplan voor energiebesparing op te stellen.  

En voor ons team zoeken wij een nieuwe enthousiaste coördinator die zin heeft om samen met ons deze persoonlijke aanpak verder uit te bouwen!

 

De coördinator heeft als rol om de aanvragen van klanten te koppelen aan onze energiecoaches. Daarnaast zorg je ervoor dat de energiecoaches goed op de hoogte blijven van gemeentelijke en technische ontwikkelingen en met elkaar kennis en ervaringen uit kunnen wisselen. Aansluitend heb je contact met verschillende relevante partijen in de stad om het aanbod van de energiecoaches onder de aandacht te brengen. Tevens ben je bereid om zelf ook in te springen bij de werkzaamheden van de energiecoaches

·        Je wilt graag zelf bijdragen aan een duurzamer en energiezuiniger Weert

·        Je bent goed in organiseren en structureren

·        HBO denkniveau

·        Je hebt lol in het vormen van teams en weet hoe je bijeenkomsten kunt organiseren waar iedereen zich op zijn/haar gemak voelt

·        Je hebt interesse in energiebesparing, energietransitie en wilt daar graag concreet aan bijdragen

·        Je vind netwerken en dit programma bij verschillende partijen onder de aandacht brengen interessant.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten