Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator CMD (zzp)

Geplaatst 21 mrt. 2022
Project ID: YIS 9111414
Plaats
Waalre
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 apr. 2022
Einde: 1 sep. 2022
Tarief
Onbekend

Start : 01-04-2022

Eind : 01-09-2022

Uren 24 uur

Schaal : 10 (tarief bespreekbaar)

 

Het CMD bestaat uit 16 medewerkers die integraal samen werken. Van consulenten jeugd, WMO, inkomensondersteuning en schuldhulpverlening tot aan administratieve ondersteuning. Het CMD ondersteunt inwoners die dit nodig hebben. Hierbij maakt het CMD gebruik van de activering van het sociale netwerk. Er wordt altijd maatwerk geleverd. Het CMD valt onder de afdeling Samenleving.

 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van het CMD bij afwezigheid van de vaste coördinator. Je hebt hierbij een aansturende rol, waarbij je medewerkers vertrouwen geeft en hun expertise betrekt bij de besluiten die je neemt. 

Je bent samen met de manager degene die de medewerkers aanstuurt maar ook degene die verbinding maakt tussen beleid en uitvoering en omgekeerd. Je bent zowel intern als extern het eerste aanspreekpunt voor het CMD. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse voortgang van de werkzaamheden en zorgt voor de planning en de verdeling van de werkzaamheden. 

Je ziet toe op de kwaliteit van de werkzaamheden en door de medewerkers te coachen en te adviseren stimuleer je hun ontwikkeling.

 Je bent aanwezig bij de teamoverleggen. Hierbij vervul je een coachende rol, je begeleidt de teams naar meer zelfsturing/ het zelfstandig nemen van besluiten

 

Wat voor iemand zoeken we?

-     Ervaring met het coachen van teams

-     Kennis van het sociaal domein (in ieder geval Jeugdwet en Wmo)

-     Bij voorkeur een zorgachtergrond

-     Voelt mensen goed aan

-     Heldere communicatiestijl

-     Kan goed hoofd- en bijzaken onderscheiden

-     Pragmatische aanpakker

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten