Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator bereikbaarheid Spuiboulevard (zzp)

Posted Sep 21, 2022
Project ID: YIS 9121149
Location
Dordrecht , Zuid-Holland
Duration
6 maanden
(Sep 29, 2022 - Mar 21, 2023)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 28, 2022 11:00 AM
  • Start: z.s.m.
  • Aantal uur per week: voorkeur 32 uur (minder bespreekbaar)
  • Duur van de opdracht: nader in overleg te bepalen ivm een vaste werving
  • Tarief stellen conform schaal 9

 

Coördinator Bereikbaarheid

Waar kom je te werken?

Je gaat naast het zelfsturende vakteam Verkeer werken, binnen het cluster Ruimtelijke Kwaliteit. Dit vakteam bestaat momenteel uit 4 adviseurs verkeer, 4 verkeerskundig medewerkers, 1 adviseur verkeersmanagement, 1 projectmedewerker, 1 coördinator bereikbaarheid en 1 opzichter bereikbaarheid.

Wij adviseren op het terrein van verkeer en vervoer en leveren vakinhoudelijke bijdragen aan multidisciplinaire teams. Dit doen wij vanuit het brede belang van de stad. Ons team werkt nauw samen met medewerkers uit verschillende clusters die zich bezighouden met beleidsontwikkeling of beheer van de openbare ruimte.

We zijn een veelzijdig team dat wordt gekenmerkt door saamhorigheid, creativiteit en een passend gevoel voor humor.

 

Wie zijn wij?

Dordrecht is een stad vol ambities. We hebben een roemrijk verleden én grootse plannen voor de toekomst. Wij geloven in onze stad; in onze inwoners, ondernemers en andere partners. We zijn één van de koplopers in het land als het gaat om waterveiligheid en duurzaamheid. Ook op andere gebieden laten we van ons horen. Van jou zien we graag dat je betrokken bent bij onze stad. En dat je kansen voor én met de stad weet te verzilveren. Je krijgt van ons veel vrijheid om te doen wat goed is voor de stad.

 

Wat ga je doen?

Dordrecht bruist van de activiteiten, evenementen en werkzaamheden. Als Coördinator Bereikbaarheid coördineer en adviseer je alle tijdelijke afsluitingen die bij deze bruisende stad horen. Komende jaren wordt er volop gebouwd en verbouwd aan de stad en staat de bereikbaarheid en toegankelijkheid onder druk. Jouw uitdaging is om daarbij de stad voor alle verkeersdeelnemers bereikbaar te houden.

 

Je coördineert en adviseert het bijzondere gebruik van de openbare ruimte, zoals het inpassen van wegafsluitingen, evenementen, gebruik van de openbare ruimte, bouwroutes en exceptioneel transport in verband met de bereikbaarheid en verkeersveiligheid. Je toets de afzettingen en omleidingsplannen en zorgt dat er overleg plaatsvindt als er aanpassingen nodig zijn. Het opbouwen en onderhouden van een intern en extern netwerk is daar een belangrijk onderdeel van.

 

Als coördinator ben je eerste aanspreekpunt en externe communicatie tussen de gemeente Dordrecht en bewoners, bedrijven en nood- en hulpdiensten pak je proactief op. Hiervoor maak je onder andere gebruik van sociale media. Ook werk je direct samen met APV-vergunningverleners. Intern communiceer je niet alleen met collega's maar ook met de wethouder.

 

Je organiseert en participeert in diverse interne en externe overleggen. Daarbij draag je bij aan de procesoptimalisatie.

Als specialist ben je binnen de projecten verantwoordelijk voor de inbreng van het aspect "verkeersveiligheid" in bereikbaarheidsvraagstukken. Je signaleert mogelijke conflicten en adviseert over oplossingen. Niet alleen binnen het project, maar ook op stads- en soms regionaalniveau. Meer en meer maken we hierbij gebruik van verkeersmanagementsystemen. Systemen waar jij aan de knoppen draait.

Binnen Dordrecht willen we standaard gaan werken met de BLVC methode. Mede aan jouw om dit breed in de organisatie te implementeren en te borgen.

 

Wat neem je mee?

•         hbo werk- en denkniveau;

•         Affiniteit/kennis met betrekking tot verkeerstechnische zaken;

•         Bij voorkeur werkervaring op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen en tijdelijk gebruik openbare ruimte (APV);

•         Bij voorkeur werkervaring in de sector wegenbouw;

•         Bij voorkeur ervaring met verkeersmanagementsystemen;

•         Bij voorkeur heb je aanvullende cursussen/opleidingen gevolgd op het gebied van tijdelijke

      verkeerstechniek ( BRL 9101 en CROW 96b);

•         Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden

 

Similar projects

+ Search all projects