Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator bedrijfsvoering (zzp)

Geplaatst 17 feb. 2023
Project ID: YIS 9128696
Plaats
Beek en Donk, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 27 feb. 2023
Einde: 20 aug. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 24 feb. 2023 17:00

Start: zsm

Eind: 6 maanden t/m 31-8-2023

Schaal: 11, Er is geen richtlijn tarief, graag passend bieden naar ervaring en profiel

Uren: 32-36

Thuiswerken: Hooguit 1 dag

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


De organisatie:

De gemeente Laarbeek is een organisatie die midden in de samenleving staat en zich mede-verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van leven en werken van inwoners, bedrijven en instellingen in de gemeente. We hebben een professionele en resultaatgerichte organisatie waarop onze inwoners graag een beroep doen, die partnerschap aangaat waarmee het be-stuur samen kan bouwen aan een toekomstbestendig en duurzaam Laarbeek. We spelen adequaat in op ontwikkelingen in de samenleving en verbeteren voortdurend. Laarbeek is een gemeente waar medewerkers trots op zijn en met plezier werken.

De afdeling:

De afdeling Bedrijfsvoering is breed georiënteerd en bestaat onder andere uit de teams Informatiebeheer, Facilitaire zaken, Secretariaat, Financieel beleid, Juridische zaken en Communicatie. Er werken op dit moment 23 professionals vanuit deze teams die vragen vanuit de organisatie, het college en de raad vertalen in ondersteuning, beleid en uitvoering en concrete projecten. We zoeken graag samenwerking met inwoners, maatschappelijke partners, interne collega’s en buurgemeenten. Daarbij kijken we steeds wat de best passende rol voor de gemeente is en hoe we onze collega’s hier in kunnen ondersteunen. Dit willen we de komende jaren verder versterken.

De functie/opdracht:

Op dit moment zijn een aantal verbetertrajecten gestart die de verschillende aandachtsgebieden in de afdeling maar ook daarbuiten raken. Deze veranderingen vinden plaats terwijl de winkel open blijft. Het afdelingshoofd Bedrijfsvoering richt zich met name op deze structurele veranderingen.

De in te huren coördinator Bedrijfsvoering krijgt de opdracht om de afdelingsmanager Bedrijfsvoering te ondersteunen door de dagelijkse en operationele aansturing op zich te nemen.


De opdracht bestaat op hoofdlijnen uit de volgende taken:

  • dagelijkse coördinatie van de lopende (personele) processen en dossiers

  • inhoudelijke vraagbaak voor de medewerkers

  • prioritering van activiteiten

  • signaleren van verbetermogelijkheden



Functie-eisen:

  • Opleiding op minimaal HBO+-niveau en bij voorkeur WO-niveau

  • Kennis en ervaring van het brede werkveld van Bedrijfsvoering

  • Kennis en ervaring met het operationeel aansturen;

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de laatste 10 jaar in vergelijkbare functies of opdrachten bij een overheidsorganisatie. Aan te tonen aan de hand van 3 referentieprojecten of –opdrachten;

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

  • Gevoel voor bestuurlijke afwegingen, belangen en politieke verhoudingen, maak dit aantoonbaar in de CV;

  • Een enthousiaste, leergierige en flexibele werkhouding.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten