Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator arbo, verzuim en preventie (zzp)

Posted Oct 5, 2022
Project ID: YIS 9121769
Location
Helmond , Noord-Brabant
Duration
4 maanden
(Oct 31, 2022 - Feb 28, 2023)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Oct 28, 2022 2:00 PM

Uren per week: 32,00

Startdatum inzet: zsm

Einddatum inzet: 28-2-2023

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Er wordt specifiek gezocht naar een HR adviseur die kennis heeft van arbo en verzuim. Hoeft niet specifiek alleen op dit thema en ook niet al te zwaar/complex. Een generalist is ook van harte welkom, mits hij/zij arbo en verzuim kan en wil oppakken naast de meer reguliere werkzaamheden.

Als coördinator Arbo, Verzuim en Preventie ben je werkzaam op de afdeling AOG (Arbeid, Organisatie en Gezondheid). Deze afdeling draagt bij aan een gebalanceerde, goed georganiseerde werkcultuur binnen de Gemeente Helmond. Mensen, prestaties, innovaties en stabiliteit staan hierin centraal. De afdeling zorgt ervoor dat de administratieve basis op orde is en dat HR-instrumenten beschikbaar en goed ontwikkeld zijn.

 

In je rol als coördinator Arbo, Verzuim en Preventie ben je verantwoordelijk voor typische ‘arbo en verzuim aangelegenheden’. Gelet op de tijdelijke aard van deze opdracht is het onderdeel ‘preventie’ minder aanwezig.

 

Als coördinator Arbo, Verzuim en Preventie heb je te maken met onderstaande thema’s

 

·       Je rapporteert over de uitvoering van beleid en adviseert en rapporteert over optimalisatie en aanpassing van beleid en uitvoeringsregels.

·       Uitvoeren risico-inventarisatie en evaluatie (incl. plan van aanpak).

·       Opstellen van werkinstructies, protocollen en procedures t.a.v. veilig en gezond werken.

·       Coördineren van de BHV- organisaties ( locaties) trainingen/oefeningen, instructies, materieel, vluchtwegplattegronden.

·       Inhoudelijke bijdrage aan het ARBO jaarplan.

·       Zorgt voor een juiste informatievoorziening binnen Helmond over ARBO-gerelateerde zaken. Uitvoeren van ARBO-maatregelen.

·       Analyse, advisering en voorlichting over inrichting en/of aanpassing van de werkplekken.

·       Verstrekking van en toezien op gebruik pauzesoftware en andere hulpmiddelen.

·       Geven van voorlichting en advisering over en toezien op onderhoud, gebruik van apparaten en juist gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.  

 

De ideale kandidaat beschikt over …

Als coördinator Arbo, Verzuim en Preventie beschik je over een afgeronde HBO- of WO opleiding en heb je kennis van HRM én beschik je over ruime kennis van de geldende wet- en regelgeving op het gebied van Arbeid en Gezondheid.

Je hebt aantoonbare werkervaring in vergelijkbare positie(s) en je hebt inzicht in de huidige trends en ontwikkelingen op het terrein van organisaties, arbeid en gezondheid.

 

Over gemeente Helmond

Werken bij de gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al zijn in gemeente Helmond mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. Natuurlijk heeft de gemeente nog steeds veel te maken met regelgeving die moet worden gehandhaafd, maar in veel gevallen is er ruimte om samen met anderen tot oplossingen te komen. Het standaard antwoord is niet ‘Nee, mits’, maar ‘Ja, tenzij’.

 

Er wordt met trots gewerkt vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Similar projects

+ Search all projects