Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance clustermanager vastgoed (zzp)

Geplaatst 31 dec. 2021
Project ID: YIS 9107119
Plaats
Boxtel
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 10 jan. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
85 - 95 €/uur

Sollicitatie deadline: 6-1 15:00

32-36 uur per week

start: zsm

einddatum voorlopig 31-12-2022

richtlijntarief: € 95. Het is toegestaan te bieden met een hoger tarief, mits dat in lijn is met de kwaliteit van het CV.

 

Wat ga je doen?

Het cluster Vastgoed geeft invulling aan de taken Onderwijshuisvesting, Sportaccommodaties, Maatschappelijk Vastgoed en Grondzaken (verhuur, verkoop, pacht, etc.) Het cluster heeft de afgelopen maanden afscheid genomen van een aantal ervaren collega’s. De expertise en capaciteit op gebied van maatschappelijk vastgoed in de organisatie stond al onder druk en is hiermee nog  steviger onder druk komen te staan. Binnen de huidige formatie kunnen de bestuurlijke opgaves niet worden vervuld wegens gebrek aan capaciteit. Ook is er onvoldoende inhoudelijke strategische vastgoedkennis aanwezig. Dit terwijl er ook is geconstateerd dat de werkprocessen en het beleid op gebied van vastgoed niet op orde zijn. Er liggen stevige bestuurlijke opgaven rondom maatschappelijk vastgoed. Als clustermanager Vastgoed ga je het cluster Vastgoed weer opbouwen en toekomstbestendig maken. Hierbij zet je in op visie, expertise, capaciteit, prioriteren en grip op informatie. Je focus ligt puur bij het cluster Vastgoed, maar je maakt waar nodig ook verbinding met het team Maatschappelijke en Economische Ontwikkeling.

 

Wie ben jij?

Je bent een ervaren manager Vastgoed die niet terug deinst van een stevige klus. Je bent stressbestendigheid en ondernemend. Je hebt inlevingsvermogen, kiest voor een integrale benadering en je bent een teamspeler. Daarnaast ben je een doorzetter. Samen met communicatief vaardig en samenwerken zijn dat eigenschappen waar we naar op zoek zijn. Belangrijk is dat je voldoende politieke sensitiviteit hebt.

 

En verder:

  • Je hebt een Hbo/wo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde opleiding bestuurs- bedrijfskunde, organisatiewetenschappen of vergelijkbaar
  • Je bent in staat grootschalige projecten en processen succesvol te leiden
  • Je kunt goed werken in een politiek/bestuurlijke werkomgeving
  • Je hebt ruime ervaring met maatschappelijk vastgoed en je weet bijzonder goed wat er voor nodig is om goede uitvoering te geven aan de gemeentelijke vastgoedtaken
  • Je belandt niet in een gespreid bedje en dat motiveert je juist, je bent dus een pionier
  • Je hebt een proactieve werkhouding en werkt prettig samen als bruggenbouwer
  • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid, hebt overtuigingskracht en kunt omgaan met weerstand
  • Je stelt prioriteiten, managet verwachtingen en je bent oplossings- en resultaatgericht
  • Je projectmatige werkwijze kenmerkt zich door het opstellen, uitvoeren, monitoren van plannen en het rapporteren daarover
  • Je bent omgevingsbewust
  • Je bent iemand die het geweldig vindt om al deze competenties in te zetten

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten