Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Civiel specialist riolering / rioolbeheerder

Geplaatst 23 jul. 2021
Project ID: YIS 9099126
Plaats
Eersel
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 aug. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 29-7-2021 12:00


Bij de gemeente Eersel is behoefte aan tijdelijke ondersteuning bij het team dat mede verantwoordelijk is voor open water en riolering. de medewerker die verantwoordelijk is voor rioleringstaken, is tijdelijk uitgevallen. Het rioolstelsel bestaat grotendeels uit een vrij verval binnen de bebouwde kom en een drukriolering buiten de bebouwde kom.

Meldingen van inwoners komen in ons meldingen systeem Reppido en worden opgepakt en afgehandeld door de rioolbeheerder.


Een ander deel bestaat uit het oppakken van regulier onderhoud zoals vervangen van pompen, leidingen, systemen, etc.. Ook voert de beheerder controles uit samen met gespecialiseerde bureaus of aannemers.

Het bovenstaande is zeker 70% van de tijd.

Daarnaast houd de beheerder ook toezicht op aan te leggen nieuwe riolering. Deze worden vaak gelegd in combinatie met andere werkzaamheden zoals het vernieuwen van een weg of inrichting van een straat. (30%)


Functie-eisen

  • Enige jaren ervaring met vergelijkbare werkzaamheden, en een vakgerichte (civvieltechnische) opleiding op mbo of hbo niveau


Overige info

  • schaal indicatie 9
  • 24-32 uur p.w. (zeer ervaren kan zelf 20 uur p.w.)

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten