Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance CISO / functionaris gegevensbescherming (zzp)

Geplaatst 8 mrt. 2022
Project ID: YIS 9110760
Plaats
Waalre
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 apr. 2022
Einde: 30 jun. 2022
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 15-03 12:00 uur

Startdatum: zsm

Einddatum: 3 maanden (optie verlenging)

Aantal uur per week 24

Richttarief 75 euro per uur.

 

Wij zijn voor de gemeente Waalre op zoek naar een professional die in de breedte kan helpen bij informatieveiligheid. Belangrijk is wel dat de professional beschikt over gemeentelijke ervaring in het vakgebied.

 

Een combinatiefunctie van CISO en een functionaris gegevensbescherming. Je hoeft niet per definitie een CISO te zijn. Belangrijk is dat jij als professional in de volledige breedte van informatieveiligheid kan meewerken.

 

Als professional ben je dé spin in het web als het gaat om de beveiliging van informatie binnen de gemeente Waalre. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en toezicht houden op het programma informatiebeveiliging. Je hebt een rol in het beheren van alle processen die daarmee te maken hebben. Je moet hierbij denken aan het opstellen van o.a. beveiligingsplannen, controleplannen en het ENSIA verantwoordingsproces.

 

Jij neemt mee: 

Kennis van informatieveiligheid en privacy, BIO, AVG, bij voorkeur ook ensia. Gemeentelijke ervaring is een sterke pré.

Eigenschappen: verbindend, pragmatisch en weten te prioriteren.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten