Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance CAD tekenaar / civieltechnisch werkvoorbereider (zzp)

Geplaatst 7 mrt. 2023
Project ID: YIS 9129802
Plaats
Almere, Flevoland
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 3 apr. 2023
Einde: 3 apr. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 14 mrt. 2023 12:00

Startdatum: 03-04-2023 eerder is ook mogelijk.

Duur opdracht: 12 maanden met kans op verlenging van 12 maanden

Aantal uren week: 32 uur

Beoordelen CV's: 14 maart

Sollicitatiegesprekken: Gesprekken vinden plaats 16 maart tussen 12.00 – 16.00 uur

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Vacature CAD tekenaar / civieltechnisch werkvoorbereider

 

Oosterwold betreft de ontwikkeling van een woonwijk die uiteindelijk ca. 15.000 woningen zal bevatten. De organisatie Oosterwold bestaat uit gemeente Almere, gemeente Zeewolde, Waterschap Zuiderzeeland, Rijksvastgoedbedrijf en Provincie Flevoland. Gebiedsteam Oosterwold is volop bezig om de 1e fase in ontwikkeling te brengen, te weten binnen de gemeente Almere. Voor gebiedsinformatie verwijzen wij u graag naar www.maakoosterwold.nl.

 

De vraag

Binnen team Oosterwold is per 1 april 2023 behoefte aan een civieltechnisch werkvoorbereider / CAD-tekenaar die vragen kan visualiseren en civieltechnisch kan uitwerken. De kandidaat staat onder leiding van een projectleider Realisatie uit het gebiedsteam Oosterwold.

 

Omschrijving van de opdracht

Civieltechnisch autocad ontwerp- en tekenwerk.

Civieltechnisch werkvoorbereiding zoals het technisch uitwerken van civieltechnische ontwerpen, dwarsprofielen en details, ontwerpen vacuümriolering en riolering in civiel 3D alsmede het opstellen van een staat van hoeveelheid.

 

Werkzaamheden

De kandidaat wordt geacht nu nog in het gemeentehuis de werkzaamheden uit te voeren.

Het contract gaat uit van 4 dagen in de week of 32 uur per week voor een periode van één jaar met mogelijkheid tot verlenging van één jaar.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten