Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance business controller (zzp)

Geplaatst 24 jan. 2023
Project ID: YIS 9127291
Plaats
Hoornaar, Zuid-Holland
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 feb. 2023
Einde: 1 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 27 jan. 2023 15:00

Aantal uur: 24 - 36 uur p/w

Start: zsm

Duur: initieel 4 maanden

Tarief: schaal 11

Standplaats: Er zijn flexplekken beschikbaar in Hoornaar en Groot-Ammers

Thuiswerken mogelijk: ja. In Molenlanden wordt er plaats- en tijdonafhankelijk gewerkt, in overleg met het betreffende vakteam.


Businesscontroller (24 - 36 uur)

Die door excellente bedrijfsvoering een bijdrage wil leveren aan de samenleving

Waarom zou jij voor Molenlanden kiezen?

Als financieel expert zet jij je kennis en ervaring graag in voor een gemeentelijke organisatie die werkt voor een leefbare omgeving voor onze inwoners. Natuurlijk verlang je ook naar de nodige uitdaging. Bij Molenlanden vind je beide. We zijn na een fusie in een volgende fase beland, waarin de organisatie verder wordt geprofessionaliseerd. Daardoor hechten wij veel waarde aan het acteren op ontwikkelingen die impact hebben op ons financieel fundament.

Je thuisteam is het team Financieel Beleid en Control (FBC), maar je werkt samen met alle bedrijfsvoering teams en externe partners. Je bent van de cijfers én vindt het leuk om met mensen te communiceren. Dat kun je op elk niveau. Ben jij degene, die de bedrijfsvoering van Molenlanden op een hoger niveau kan tillen? Solliciteer dan direct.

Werken als businesscontroller

Je hebt een HBO/WO niveau, bijvoorbeeld bedrijfseconomie of accountancy en bent het geweten van onze organisatie. Welke budgetten zijn nodig voor onze dienstverlening en wat voor financiële consequenties heeft ons beleid? Om precies te weten wat er speelt, ga je veel de boer op en in gesprek met budgethouders. Je hebt inzicht en overzicht, ziet kansen en risico’s, helpt teams bij het opstellen van rapportages en adviseert over succesvolle verbeteringen. Als stevige persoonlijkheid neem je de ruimte in om je doelen te bereiken. Je reflecteert op je eigen handelen, beweegt mee als het nodig is, maar kunt ook vasthoudend zijn als de situatie daar om vraagt.

Gemeente Molenlanden als werkgever

De gemeente Molenlanden is een innovatieve gemeente in de Zuidelijke Randstad met een grenzeloze ambitie. We gaan voor een excellente dienstverlening, waarbij we actief aanwezig zijn in de twintig karakteristieke kernen. We verbinden ons met 43.500 inwoners en ondernemers door hen te ontmoeten, kennis te delen, samen oplossingen te vinden en elkaar te inspireren. En natuurlijk kijken we over de grenzen van onze groene oase en werken we samen met partners in de regio en daarbuiten. Gemeente Molenlanden is dé ideale werkgever voor mensen die houden van vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Al voor het coronatijdperk werkten wij al plaats- en tijdonafhankelijk. Je bepaalt zelf waar je werkt. Ook krijg je alle ruimte om inhoud te geven aan je nieuwe baan. Jouw ideeën zijn meer dan welkom. We gaan uit van zelforganisatie: teams nemen verantwoordelijkheid voor de eigen werkzaamheden, monitoren hun prestaties en passen waar nodig hun werkstrategie aan. Zij luisteren naar wat de ander nodig heeft en zien win-win-oplossingen. Het gaat om partnerschap en samenspel. Spreekt onze manier van werken je aan? Dan komen we graag snel met je in gesprek.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten