Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance business consultant (zzp)

Geplaatst 22 nov. 2022
Project ID: YIS 9124271
Plaats
Groningen, Groningen
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 jan. 2023
Einde: 30 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 nov. 2022 13:00

Dienst Uitvoering Onderwijs

Tarief: € 90,00
Inzet: 32-36 uur per week
Startdatum: 02-01-2023
Einddatum: 30-06-2023 (met optie op verlenging)

 

DUO Groningen is op zoek naar een Business Consultant  Role Based Access Control (RBAC)

Voor de realisatie van het project “Autorisatiebeheer Blijvend In-Control”, een nieuw autorisatie infrastructuur gebaseerd op Role Based Access Control (RBAC), wordt een business consultant gezocht. Specifiek gaat het hier om de verdere implementatie van de tool Symantec Governance and Administration van de firma Broadcom. 

 

De afdeling ICT-Security is gepositioneerd binnen de afdeling Infrastructuur en Exploitatie (I&E) van ICT. De afdeling is verantwoordelijk voor de beveiliging van alle ICT voorzieningen van DUO. De afdeling bestaat uit een aantal teams, waaronder het IAM team: Identity & Acces Management. Dit team zorgt voor alles rondom autorsaties en autorisatiebeheer, de uitgifte van PKI certificaten en het automatiseren van beveiligingsprocessen. Daarnaast is een deel van het team ingezet op de uitgifte van autorisaties, tokens en certificaten aan zakelijkeklanten.

 

Functie-vereisten

  • HBO werk en denkniveau; 
  • Aantoonbare ervaring met de tool Symantec Governance and Administration van de firma Broadcom (3 jr.);
  • Kennis van en ervaring met IAM;
  • De consultant moet bewezen kennis hebben van de IAM-tool Symantec Governance and Administration en implementatie van de IAM-tool in andere grote organisaties hebben uitgevoerd.
  • De consultant moet aan de hand van de gemaakte ontwerpkeuzes de requirements van DUO kunnen implementeren binnen de tool;
  • Kennis van de DUO organisatie en de implementatie van de tool binnen DUO is een sterke pré;
  • De consultant moet het Nederlands en/of het Engels machtig zijn in woord en geschrift.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten