Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance BRP specialist naturalisatie (zzp)

Posted Sep 2, 2022
Project ID: YIS 9120251
Location
Almere , Flevoland
Duration
5 maanden
(Sep 26, 2022 - Feb 28, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 15, 2022 4:30 PM

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 28-2-2023

Aantal uren week: 36 uur

Inschaling: schaal 9

 

Benodigde devices worden niet verstrekt door de opdrachtgever.

 

Wij weten, met jouw talent kun je overal aan de slag. Toch denken wij de meest interessante uitdaging voor je hebben. Een unieke werkgever, vol pioniersgeest, ruimte voor experiment en nog flink in ontwikkeling.Wat ga je doen


In Almere wonen relatief veel mensen met een andere nationaliteit. Ook komen jaarlijks een groot aantal mensen vanuit het buitenland in Almere wonen. Dit maakt het werkveld van Burgerzaken dynamisch, leuk maar ook complex. Je behandelt complexe zaken die leiden tot mutaties in de BRP. Je muteert voornamelijk aktes die betrekking hebben op naturalisatie. Je hebt hiervoor contact met vele externe partijen zoals bijvoorbeeld de IND.Wie ben jij


Je hebt ruime ervaring bij Burgerzaken op het gebeid van de BRP. Je loopt voorop qua vakkennis en je kijkt verder dan de vraag met een persoonlijke benadering. Daarnaast is kennis van HUP, HBA, nationaliteitswetgeving en van het Internationaal Privaatrecht een absolute must. Kennis van Key2Burgerzaken is een must.Je bent communicatief sterk en voelt je verantwoordelijk voor onze klantgerichtheid en dienstverlening. Je kan snel schakelen in hectiek en signaleert mogelijkheden voor het verbeteren van onze processen.

 

Ervaring met: 

  • eerste inschrijvingen uit het buitenland aan de balie
  • volledig muteren van een eerste inschrijving in de BRP
  • relatielegging in de BRP
  • Beoordelen en inschrijven van buitenlandse brondocumenten
  • Ervaring met Key2Burgerzaken  en Djuma is een vereiste


 

Let op: het betreft een functie aan de balie, dit betekent dat je volledig op kantoor werkzaam zal zijn en niet vanuit huis kan werken.

 

Similar projects

+ Search all projects