Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance BRP specialist (zzp)

Geplaatst 22 sep. 2023
Project ID: YIS 9140052
Plaats
Gennep
Uren
18 uur/week
Periode
3 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 27 sep. 2023 14:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum:31-12-2023

Werklocatie:Ellen Hoffmannplein 1 6590HD GENNEP

Aantal uren per week: 18

Aantal dagen per week: 2

Salarisindicatie: 63 euro per uur


Als Kwaliteitsmedewerker Burgerzaken behandel je complexe aanvragen op het terrein van de BRP, nationaliteitswetgeving, internationaal privaatrecht, naturalisatie, en verwerkt (complexe) mutaties in de BRP.

Je verwerkt de bevindingen onder andere uit bestandscontroles van de BRP (BCM). Ook participeer je bij verkiezingen en de organisatie van verkiezingen.

Je voert kwaliteitscontroles uit, herstelt eventuele fouten en zorgt dat de kwaliteit van de BRP voldoet aan de eisen die aan deze administratie worden gesteld. Je rapporteert aan je leidinggevende over de kwaliteit en de eventuele maatregelen en doet verbetervoorstellen. Daarnaast pas je processen, procedures en werkinstructies aan naar aanleiding van wetswijzigingen.

Je voert fraude- en adresonderzoeken uit van start tot einde van het gehele proces. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan het interne controle proces/zelfevaluatie BRP. Ook behandel je bezwaar- en beroepschriften af en je adviseert proactief over de kwaliteit van (beheers) aspecten van burgerzaken.

Je signaleert, evalueert en ontwikkelt methoden, procedures en processen in het kader van kwaliteitsverbetering en legt deze vast. Je adviseert en rapporteert over beleid en uitvoeringsregels en schrijft onder andere beleid – en adviesnota's.


Jij neemt mee:

-Reeds ervaring binnen een gemeente en met soortgelijke taken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten