Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance brp eerste inschrijving (zzp)

Geplaatst 12 jul. 2023
Project ID: YIS 9136628
Plaats
Almere
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 27 jul. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
63 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 20 jul. 2023 12:00

Uren per week: 24-36

Startdatum: Z.s.m.

Duur opdracht: 6 maanden

Schaal: 9



Wij weten, met jouw talent kun je overal aan de slag. Toch denken wij de meest interessante uitdaging voor je hebben. Een unieke werkgever, vol pioniersgeest, ruimte voor experiment en nog flink in ontwikkeling.


Wat ga je doen?


In Almere wonen relatief veel mensen met een andere nationaliteit. Ook komen jaarlijks een groot aantal mensen vanuit het buitenland in Almere wonen. Dit maakt het werkveld van Burgerzaken dynamisch, leuk maar ook complex. Je behandelt complexe zaken die leiden tot mutaties in de BRP. Je behandelt voornamelijk vestigingen uit het buitenland, dit doe je aan de balie.


Wie ben jij?


Je hebt ruime ervaring bij Burgerzaken op het gebeid van de BRP. Je loopt voorop qua vakkennis en je kijkt verder dan de vraag met een persoonlijke benadering. Daarnaast is kennis van HUP, HBA, nationaliteitswetgeving, van het Internationaal Privaatrecht en Key2Burgerzaken een absolute must.


Je bent communicatief sterk en voelt je verantwoordelijk voor onze klantgerichtheid en dienstverlening. Je kan snel schakelen in hectiek en signaleert mogelijkheden voor het verbeteren van onze processen.


· eerste inschrijvingen uit het buitenland aan de balie

· hervestigingen uit het buitenland aan de balie

· volledig muteren van de inschrijving in de BRP

· relatielegging in de BRP

· Beoordelen en inschrijven van buitenlandse brondocumenten

· Ervaring met Key2Burgerzaken is een vereiste

Algemene het van belang dat jij het werkveld van Burgerzaken kent en gewerkt hebt op het gebied van BRP en de burgerlijke stand. Alle bovenstaande punten moeten duidelijk zichtbaar zijn op het cv.

Let op: het betreft een functie aan de balie, dit betekent dat je volledig op kantoor werkzaam zal zijn en niet vanuit huis kan werken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten