BIZOB

Freelance bouwtoezichthouder (omgevingswet, zzp)

Geplaatst 19 apr. 2024
Project ID: YIS 9155786
Plaats
Tilburg
Uren
36 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 jun. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 apr. 2024 10:00

Start 1-6-2024 tm 31-12-2024 - bestaat een mogelijkheid tot verlenging

36 uur per week

Schaal 9, senior

Thuiswerken: Nee, is niet mogelijk

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Als bouwtoezichthouder ben je een belangrijke spil in de uitvoering van de bouwplannen, zoals dakkappelen, aanbouwen, Heem van Selis of Harperhof.

 

Wat je gaat doen

·          Je houdt toezicht bij de uitvoering van bouwplannen in de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel;

·          De werkzaamheden op locatie voer je geheel zelfstandig uit en uiteraard kan je altijd met collega’s sparren;

·          Je geeft advies over sloop- en bouwveiligheidsplannen.

·          Onderweg naar de bouwlocaties houd je je oren en ogen open voor zaken als illegale bouwwerken, illegaal gebruik en vergunningsvrij bouwen. Mocht je iets opvallen dan maak je het bespreekbaar.

·          Je houdt onze gemeentelijke administratie op orde. Wat je buiten signaleert, verwerk je in onze systemen. Een van de systemen waarmee we werken is CLO; Daarnaast werken we veel in Teams.

·          Je maakt schriftelijke rapportages in overleg met de handhavingsjuristen. Vaak gaat het om illegale situaties of overlastsituaties waar zij mee bezig zijn;

·          Je overlegt met de leukste collega’s die je maar kan bedenken zoals de vergunningverleners, de handhavingsjuristen over situaties. Je hebt ook contact met fijne collega’s uit andere teams, bijvoorbeeld je collega’s van de Basisadministratie gebouwen omdat je bijvoorbeeld buiten zaken hebt gezien die voor de uitvoering van hun taken van belang zijn.

 

Wie ben jij?

·        Mbo+ of Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een Bouwkundige opleiding;

·        Je hebt kennis van de Wet Kwaliteitsborging en Omgevingswet;

·        Je bent in staat om bouwtekeningen te lezen,

·        Je zoekt naar praktische en vernieuwende oplossingen;

·        Problemen of knelpunten maak je snel inzichtelijk en los je op. Je buigt ze om naar praktische of vernieuwende oplossingen.

·        Je bent enthousiast en meedenkend! De perfecte match met ons energieke team binnen de dynamische omgeving van MijnGemeenteDichtbij.

 

Het team

Het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) is verantwoordelijk voor het uitvoeren van beleid in het fysieke domein op de genoemde onderdelen. 

 

VTH bestaat uit 30-35 personen: bouw- en milieutoezichthouders, juristen, vergunningverleners, medewerkers omgevingsrecht en administratief medewerkers. We zijn allemaal gedreven om onze klanten en hun vragen zo goed mogelijk te behandelen. Dat betekent dat wij meedenken met onze klant en advies geven over de mogelijkheden. De sfeer in het team is informeel en positief. Het kennisniveau in het team is hoog en samen werken wij aan onze doelstellingen. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten