Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance bouwkundig medewerker gebouwenbeheer (zzp)

Geplaatst 27 mei 2022
Project ID: YIS 9115404
Plaats
Geldrop
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 6 jun. 2022
Einde: 25 nov. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 2 jun. 2022 12:00

Startdatum zsm

Duur opdracht:  in afwachting

Uren: 24 uur per week

Richttarief 59,-

 

 

Ben jij die ondernemende persoonlijkheid met een passie voor gemeentelijke panden? Dan is dit echt een functie voor jou! 

Als bouwkundig medewerker gebouwenbeheer zorg je voor het onderhoud van onze gebouwen.

 

Onze organisatie

Wij zijn een gemeente met veel ambitie en werken er hard aan om samen met inwoners, bedrijven en instellingen een fijne woon, werk- en leefomgeving te creëren. We willen proactief op de vraag van de samenleving en de maatschappij anticiperen of, beter nog, de vraag voor zijn. Daarom blijven we onze interne organisatie doorontwikkelen. 

Zo werken we bijvoorbeeld steeds meer opgavegericht en zijn we sinds 1 april 2020 met een nieuwe structuur gestart. Maar nog veel belangrijker vinden we de informele organisatie waarbinnen we streven naar verbinding, integraliteit, samenwerking en eigenaarschap.

 

 

Team ruimtelijke ordening

De bouwkundig medewerker gebouwenbeheer is een collega van het team ruimtelijke ontwikkeling. Het team bestaat uit de taakvelden Duurzaamheid & Milieu, Afval & Dierenwelzijn, Vastgoedbeheer, Omgevingsvergunningen en RO-juridisch. Een breed scala aan disciplines die een belangrijke rol spelen in de totstandkoming van ruimtelijke initiatieven.

 

 

Jouw functie

De functie bestaat onder meer uit de volgende werkzaamheden:

·        Het voorbereiden, coördineren en laten uitvoeren van complexe onderhoudswerkzaamheden aan gemeentelijke gebouwen en vakspecialistische onderhoudswerkzaamheden op installatietechnisch gebied. Daarnaast draag je zorg voor het contractbeheer.  

·        Het voorbereiden, coördineren en laten uitvoeren en begeleiden van sloop-, verbouw- en nieuwbouwprojecten van gemeentelijke gebouwen.

·        Het voorbereiden van de aanschaf van installaties, de uitvoeringsbegeleiding van de installatie, het verzorgen van technische inspecties en het zorgdragen voor het contractbeheer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het energiemanagement.

·        Adviseren en rapporteren over de aanpak en voortgang van het gebouwenbeheer. Je actualiseert meerjarenonderhoudsplanningen en stelt rapportages op (bouwkundig en installatietechnisch). 

 

Hoe maak jij dit als bouwkundig medewerker gebouwenbeheer waar?

·        Je bent een ondernemend type die op een praktische en creatieve manier met toepassing van technische kennis makkelijk en snel tot oplossingen komt. Integraal werken is voor jou vanzelfsprekend.

·        Je bent accuraat en uitstekend in staat om op een efficiënte en doortastende wijze de genoemde werkzaamheden zelfstandig uit te voeren en af te handelen. Het beheersen van je werkvoorraad en het stellen van prioriteiten gaat je uitstekend af.

·        Je wisselt met gemak van communicatiestijl en past je daardoor snel aan je gesprekspartners aan. De ene keer zit je met de wethouder aan tafel, de andere keer met de aannemer of inkoopadviseur. Je werkt graag samen met je collega’s en externe partners. Samen gaan jullie voor goede resultaten.

·        Je investeert in een goede relatie met de gebruikers van de gebouwen en je verwoordt je adviezen in heldere taal, waarbij je een realistisch beeld geeft van de (on)mogelijkheden. Je hebt werkervaring op gebied van bouwmanagement en hebt ervaring met bestekken, aanbestedingen, inkoopprocedures en gunningsprocedures.

·        Je hebt ervaring met onderhoudsprogramma's (MJOP) (kennis van O-prognose is een pré) en jaarplannen en weet deze te vertalen in de voorbereiding en uitvoering van werkzaamheden op gebied van planmatig en groot onderhoud.

·        Je hebt een HBO werk- en denkniveau met aantoonbare kennis en ervaring op dit werkveld. Ook ervaring met meerjarenonderhoudsprogramma’s is vereist.

 

Het is een pré als je bekend bent met het werken in een gemeentelijke organisatie. 

Ook het hebben van affiniteit met digitale systemen en ICT spreken in je voordeel.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten