Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance bestuurssecretaresse, secretaresse wethouders

Geplaatst 5 nov. 2021
Project ID: YIS 9104061
Plaats
Asten
Uren
18 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 15 nov. 2021
Einde: 1 mrt. 2022
Tarief
45 - 60 €/uur

Sollicitatie deadline: 10-11 12:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 01-03-2022

Uren p week: 18 uur per week

Functieschaal: 7/8

 

In de functie is sprake van het bieden van inhoudelijke ondersteuning op het werkterrein van de wethouders voor wat betreft postafhandeling, kabinetszaken en telefoonafhandeling. Dit sluit aan bij het uitvoeren van complexe inhoudelijke, secretariële en organisatorische taken op een afgebakend terrein. Deze complexe ondersteuning komt ook naar voren bij het toezien op de juiste aanlevering van vergaderstukken, het ondersteunen van de routing en planning van het besluitvormingsproces zowel intern als naar samenwerkingspartners toe en het meedenken in het oplossen van knelpunten zoals het ontsluiten van vergaderstukken en notulen.

 

Functie-vereisten:

·      Agenda beheer van de wethouders,.

·      Organiseren van evenementen

·      Ondersteunen van de bestuurssecretaresse bij kabinetszaken zoals het organiseren van bedrijfsbezoeken en het inhoudelijk ondersteunen bij het toekennen van onderscheidingen

·      Secretariële werkzaamheden als het aannemen van de telefoon, voorbereiden van vergaderingen, toezien op het juist aanleveren van vergaderstukken, ontsluiten van notulen voor de organisatie, postverwerking en post beantwoording

·      Ondersteunen bij de routering en planning van het besluitvormingsproces zowel intern als met verbonden partijen

·      Meedenken in het oplossen van knelpunten zoals het ontsluiten van vergaderstukken en notulen 

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten